Lyse baderumsmøbler i nordisk stil

Annonce

Lyse baderumsmøbler i nordisk stil

Drømmer du om et stilrent baderumsmøbel, der passer ind i alle indretninger, så har vi den helt rigtige løsning til dig.

Vi har baderumsmøbler, der passer til dine fliser på den helt rigtige måde – vores udvalg er bredt, men en af vores særlig populære leverandører er den spanske producent Coycama , som kun fås hos Næstved Flisecenter i Danmark.

Herfra har vi udvalgt tre lette og elegante modeller, som findes i mange former, farver og størrelser – modellerne kan sættes sammen på kryds og tværs, og du kan dermed lave din egen personlige indretning, som lever op til dine behov i badeværelset.


Sigma

Sigma er et let væghængt baderumsmøbel med skuffeopbevaring. Du vælger selv, om du kun vil have et element eller flere, men som udgangspunkt er det et rummeligt møbel til det større badeværelse.

Pris på hele sættet minus armaturer: 14.306,25 inkl. Moms. Det dækker over Sigma 140 cm møbel med resinbehandlet bordplade, fritstående vask i porcelæn, sigma-spejl med Sofia LED lys.


Cairo

Cario er for dem, der gerne vil have et baderumsmøbel med gode opbevaringsmuligheder i en klassisk stil, som går godt til de fleste rum. Du bestemmer selv, hvor meget dine elementer skal fylde, hvor mange du skal have, og du vælger selv til og fra i størrelse. 

Pris på hele sættet minus armaturer: 25.668,75 inkl. Moms. Det dækker over Cairo møbel 100 cm bredde med porcelænsvask, højskab og Spoty LED spejl med Bluetooth.


Lip

Lip er en helt enkel løsning til dem, der ikke ønsker meget mere end en håndvask i deres baderum. Den er ideel til både store og små badeværelser og skaber med sit lette look luft i rummet. Lip-serien fås med op til to vaske, hvilket gør den perfekt til den store familie eller parret, der helst børster tænder ved hver sin vask. Der kan desuden købes moduler til opbevaring, der står på gulvet samt andre skabe. 

Pris på hele sættet minus armaturer: 7.584,38 inkl. Moms. Det dækker over Lip 120 cm vask med resinbehandlet bordplade med indbygget håndklædeholder og to holdere til vasken, sigma-spejl uden lys.

 

Oplev flere varianter i vores showroom eller på vores hjemmeside fliser.dk – kontakt gerne Martin Jensen for flere billeder og informationer på


 

Kontaktinformation
Næstved Flisecenter
Marinebuen 3
4700 Næstved
Tlf:55 72 13 12
Email:  
Lyse-baderumsm-bler-i-nordisk-stil