Med foråret kommer lyset

Når dagene bliver længere, bliver lysten til lyse rum større og de rene og klare farver bliver populære. 


I en tid hvor stærke farver hyldes og mørke rum fremhæves, slår Næstved Flisecenter et slag for den lyse nordiske stil i en let forvandling. Farverne er som fløde, fladerne som silke og mørtel og stemningen oser af dansk sommer med fliseserierne Argilla Biacca, Chalk og Light.

Serierne er nøje udvalgt til at passe ind i det danske hjem, som søger mod det lyse lette look med et twist. Serierne skiller sig ud ved at have hver deres lille ting, som gør dem anderledes end en traditionel lys flise, samtidig er de let spiselige og kan friste selv de mest konservative forbrugere. 


Chalk

Vores Chalk-serie kombinerer på fineste vis delikate toner med særlige former i en flise, der kan bruges på både gulv, loft og bord. De støvede farver strækker sig fra lys pink til salvie grøn og mere der imellem, som alle kan tilpasses hinanden og skabe mønstre.

Priser fra 499,- kr. moms per m2.


Argilla Biacca

Fladen er fyldig og mærkbar og farven mat og tidløs. Fliseserien Argilla Biacca er ideel til dem, der ønsker en stilren afslappende indretning med synlig kant. Den varierende tekstur gør det muligt at mikse fliserne på kryds og tværs i et ønskbart mønster. 

Priser fra 587,- kr. inkl. moms per m2.


Light

Lyset hyldes i den utraditionelle fliseserie Light, hvor hver eneste flade skiller sig ud og spejler lyset på hver sin unikke måde. Fliserne bevæger sig udelukkende i de hvide toner og det er fladerne, som skaber kontrasterne.

Priser fra 705,- kr. inkl. moms per m2. 


Vil du vide mere om serierne, så kontakt meget gerne Martin Jensen på  mj@fliser.dk eller telefon 60 15 05 25.

Se mere om serierne på fliser.dk