<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> N stved Flisecenter leverer fliser til renoveringsprojekt i Haderslev
Næstved Flisecenter leverer fliser til renoveringsprojekt i Haderslev

Annonce

Næstved Flisecenter leverer fliser til renoveringsprojekt i Haderslev

Haderslev Boligselskab er i gang med det største renoveringsprojekt i deres historie, og vi har været med på sidelinjen med en større levering af fliser og klinker til projektet.


I området Sydbyen i Haderslev er arbejdet godt i gang. Her er man i opstartsfasen af et større projekt, hvor nye rækkehuse skal bygges og godt 200 lejligheder skal renoveres, og det kræver fliser – fliser som Næstved Flisecenter til stor tilfredshed har leveret, fortæller projektchef Hans Jørgen Daabech fra Jorton A/S, der sammen med firmaet A78 arkitekter er nogle af kræfterne bag byggeriet.

Hans Jørgen Daabech fortæller, at de ønskede fliser og klinker var fastsat fra bygherrens side og derfor spillede prisen på dem en afgørende rolle, da de skulle vælge leverandør – de valgte Næstved Flisecenter og har indtil nu været glade for samarbejdet:


- Det har fungeret udmærket indtil nu, fliser og klinker er ankommet rettidigt, siger Hans Jørgen Daabech.


Her i huset er det vores Key Account Manager Thomas Bahnert, der er på projektet – og han har leveret 2500 m2 Grigio Egeo og 1700 m2 CC Modul hvid blank.
Et af de områder, hvor Næstved Flisecenter er meget stærke, er på projektfronten – vi har flere dygtige, dedikerede medarbejdere der kun arbejder med arkitekter og større projekter i hele landet, og derfor kan vi løfte selv de meget store opgaver.
Kontaktinformation
Næstved Flisecenter
Marinebuen 3
4700 Næstved
Tlf:55 72 13 12
Email:   post@fliser.dk
N-stved-Flisecenter-leverer-fliser-til-renoveringsprojekt-i-Haderslev