Nye fliser på terrassen

Annonce

Nye fliser på terrassen


Foråret er på vej – og her hos Næstved Flisecenter forbereder vi os på den kommende sæson med et stort udvalg af fliser, der er særlig gode til udendørs terrasser.

Vi får over de kommende måneder leveringer hjem på flere populære 20milimeter fliser, som er praktiske og gode til udendørs brug. Vi forhandler dem i flere størrelser fra 60x60, 45x90 til 60x120 fra flere producenter – og vi glæder os til at vise dem frem.

Du kan få fliser med trælook, naturstenslook og mere klassiske fliser til din terrasse – moden tillader det hele, og derfor har vi et bred udvalg.

Samtidig tilbyder vi fikse løsninger, når det kommer til at lægge stenene. Det er efterhånden blevet ganske populært med hjælpemidler, hvor du kan lægge fliserne direkte ovenpå allerede eksisterende sten eller et stabil underlag – på den måde behøver det ikke at være svært at få drømmen om en ny terrasse opfyldt.

Tættere på sæsonen sender vi billeder og priser på vores udendørsfliser – og ønsker I informationer eller billeder inden da, så kontakt gerne vores marketings ansvarlige Martin Jensen på eller telefon 60 15 05 25.
Kontaktinformation
Næstved Flisecenter
Marinebuen 3
4700 Næstved
Tlf:55 72 13 12
Email:  
Nye-fliser-p--terrassen