Sommerens fineste fliser

Annonce

Sommerens fineste fliser

Vi har netop fået de seneste nyheder hjem fra en af vores største leverandører – der er dømt farver, struktur og smukke flader.


Det er modige og flotte fliser, vi kan præsentere denne sommer fra den italienske producent Marca Corona.

Vi har udvalgt tre af de mest dominerende fliser – de er tre meget forskellige serier, der hver især kan opfylde et behov for at bo personligt og med kant.


Bold

Matte toner og eksperimenterende struktur kendetegner denne specielle fliseserie, hvor størrelsen er 40x80. Fladen er tredimensionel og utrolig udtryksfuld, hvor end du kigger på flisen.

Serien kan bruges på væggen og er især god på badeværelser, hvor du kan skabe et unikt rum, der er meget anderledes fra andre baderum.

Priser fra: 479,- kroner.


Arkistone

En smuk og elegant fliseserie med flader, der ligner rustikke sten. Fliserne kan bruges til både gulv og væg, fladerne findes i tre forskellige udgaver og de fås i fem farver. 

Med serien Arkistone har Marca Corona søgt efter at skabe et moderne perspektiv på klassiske stentyper, som har været inspiration for produktionen af serien. Udtrykket er blevet delikat og homogent, og fliserne er derfor ideelle til det moderne hjem.

Priser fra 435,- kroner.


Elemento

En særlig serie lavet i den specielle størrelse 7,5x60 – aflange tynde fliser, som kan skabe anderledes og sjove mønstre samt silleben på både væg og gulv.

Fliserne fås i to udgaver – en, hvor fladen har et let diskret mønster, som sender
tankerne i retningen af træstruktur og en der ligner en blanding af ler og cement. Elemento fås i syv farver i alt, der går fra hvid over i brune nuancer til sort – tre af dem er i træudgaven og de fire andre i ler- og cementudgaven.

Priser fra 499,- kroner.


Kontaktinformation
Næstved Flisecenter
Marinebuen 3
4700 Næstved
Tlf:55 72 13 12
Email:  
Sommerens-fineste-fliser