Sommerens skønneste fliser til terrassen

Annonce

Sommerens skønneste fliser til terrassen

Nu begynder vi så småt at ane sommerens komme og med det får vi lyst til at forandre vores uderum. Vi sætter blomster i krukker, lægger pølser på grillen og slapper af på bænken. Men er terrassen gjort klar til udelivet?


Hvis der er én ting, de fleste danskere kan blive enige om, så er det, at den danske sommer er smuk og magisk (det meste af tiden). Vi elsker at være ude i den og bruger gerne vores weekender på hygge med familie og venner på terrassen.

Men hvis din terrasse er ikke-eksisterende eller trænger til en kærlig hånd, så er det faktisk nu, du skal sætte ind, så den står knivskarp, når solen ankommer.

Det praktiske valg af terrasse er en fliseterrasse i sten, som er lavet til formålet og let at vedligeholde. Her i Næstved Flisecenter har vi udvalgt to smukke og gode sten til dit næste projekt:


Restyle-serien

En varm fliseserie med træ-look til terrassen – Serien har et organisk og indbydende udtryk og en meget praktisk flade, der er nem at gøre ren og modstandsdygtig mod naturen. Fliserne fås i 10- og 20mm til en pris fra 617,- kr. pr. m2


Country Wood

En stemningsfuld fliseserie i et indbydende træ-look. De praktiske fliser ser organiske ud og er perfekte til terrassen, der gerne vil have et hyggeligt udseende og minimal vedligeholdelse. Serien kan anvendes i både 10- og 20 mm tykkelse til udendørs belægning. Fås i priser fra 475,- kr. pr. m2.
Kontaktinformation
Næstved Flisecenter
Marinebuen 3
4700 Næstved
Tlf:55 72 13 12
Email:  
Sommerens-sk-nneste-fliser-til-terrassen