Trænger sommerhuset til en overhaling?

Annonce

Trænger sommerhuset til en overhaling?

Et sommerhus er lavet til afslapning – netop derfor bør du vælge praktiske løsninger, når du vælger gulve, så du slipper for at spilde tid på unødvendig rengøring i din fritid.


Når først sommeren kommer, så har du mest af alt lyst til at slappe af udenfor – der gider du ikke at bøvle med renoveringsarbejde eller rengøring for den sag skyld. Derfor skal du allerede nu begynde at forberede dit hus til sæsonen.


Skal der lægges nyt gulv eller ny terrasse, bør du gå i gang nu. 

Hvis dit sommerhus trænger til opdatering på gulve og terrasse, er det et oplagt valg at lave det i praktiske fliser i modstandsdygtige farver og flader, der er nemme at holde. Dét frigiver tid til afslapning!


Vi har udvalgt tre skønne fliser, der passer perfekt ind i sommerhuset.

En blå drøm

Den blå og hvide fliseserie Maiolica i 10x10 og 20x20 er lavet på gamle håndværksmæssige traditioner og passer perfekt ind i det lyse sommerhus – de er lavet, så de kan sættes sammen i et dekorativt mønster eller sættes op i rene farver.

Pris: Maiolica fra 459,- pr. m2

Praktisk træ

Både inde og ude kan serien Restyle pifte sommerhuset op med en varm glød og en super praktisk flade, der minder om træ, men har flisens rengøringsvenlige overflade. Brug den i alle indendørs rum eller på din terrasse.

Pris: Restyle fra 617,- pr. m2

En klassisk flade

Det er spild af god ferie at være ærgerlig over dårlige valg og det slipper du for med Micro-serien, der er en flise i klassisk stil, som passer ind i de fleste rum. Den er rengøringsvenlig og prisen er særdeles god. 

Pris: Micro fra 363,- pr. m2


Vil du vide mere eller ønsker du flere billeder, så kontakt Martin Jensen på eller telefon 60 15 05 25.

 

Kontaktinformation
Næstved Flisecenter
Marinebuen 3
4700 Næstved
Tlf:55 72 13 12
Email:  
Tr-nger-sommerhuset-til-en-overhaling-