Vi giver dig natursten - som du vil have dem

Annonce

Vi giver dig natursten - som du vil have dem

Hos Næstved Flisecenter har vi en lang tradition for at arbejde i natursten, som vi skærer til i vores skæreri – og vi løser opgaver for både private og virksomheder.


Tre mand arbejder fuldtid i vores skæreri, som er landets eneste i et flisecenter. Her bliver der hver dag udført opgaver i natursten og det varierer meget, hvilke opgaver vi løser.

”I skæreriet tegner, måler, skærer og sliber vi natursten. Vi laver både bordplader, vindueskarme og meget andet. Som udgangspunkt kan vi lave det meste. Vi arbejder naturligvis oftest hernede i skæreriet, men vi tager også ud og måler op for folk både hos private og på projekter, og så monterer vi også gerne, når vi har lavet opgaven færdig. Når vi kommer ud til folk, stiller de gerne en masse spørgsmål om natursten, materialet og hvordan det vedligeholdes, og alt det svarer vi naturligvis på og vejleder folk. Og vores kunder kan også komme ned og vælge samt se pladen, inden den produceres,” siger Morten Winther, der har arbejdet hos Næstved Flisecenter i 16 år.


Eget skæreri klarer opgaven

I Næstved Flisecenter er vi stolte af vores skæreri, hvor vi hver dag tilskærer natursten i de størrelser og former, du ønsker. Vi guider dig gerne frem til det, du har brug for.

”Vi laver alt fra bordplader til vindueskarme til…ja stort set alt i natursten til større projekter. Vi gør meget ud af at vejlede i processen, så vores kunder opnår de bedste løsninger og det er både de private kunder og vores erhvervskunder, siger salgschef Max Petersen og fortsætter:

”Vi har netop leveret fliser til LO-Skolen i Helsingør i samarbejde med arkitekten. De er leveret i specialskåret størrelse, der er lavet i vores skæreri. Men vi har også lige leveret en bordplade til en privat kunde i Ringsted, der har fået vejleding i butikken. Vi sparrer altså både med vores kunder på det professionelle marked og med vores private kunder.”

Som en familieejet virksomhed, der er gået fra generation til generation, har vi års erfaring at trække på, når vi vejleder og sparrer med vores kunde. Dét er vores force og en af de ting, vi værner om – den gode kontakt med kunderne.

 

 

 

Kontaktinformation
Næstved Flisecenter
Marinebuen 3
4700 Næstved
Tlf:55 72 13 12
Email:  
Vi-giver-dig-natursten---som-du-vil-have-dem