Under overfladen på Architects@work

Annonce

Under overfladen på Architects@work

Med 123 virksomheder og 1.800 besøgende fagfolk blev udstillingseventen Architects@work et tilløbsstykke. Næstved Flisecenter skilte sig ud med en ny overflade og en flisestand helt uden fliser.


Tekst af Rune H. Jensen

 

Eventen i Forum åbnede for anden gang i København og præsterede at tiltrække 35 % flere besøgende i forhold til sidste år. Næstved Flisecenter var blandt udstillerne og valgte at følge messens stringente linje med en ny overflade – og en stand helt uden reel fysisk tilstedeværelse af firmaets kerneprodukter.

 

Læs mere om Fliser & Klinker

 

En utraditionel stand  

En flisestand uden fliser lyder måske umiddelbart ulogisk. Men til en så fokuseret og omfattende messe som Architects@work kan det være en fordel at strømline sin udstilling, så budskabet om et innovativt produkt falder i øjnene.

 

Næstved Flisecenter mødte da også stor interesse fra de besøgende fagfolk og fik etableret nye, fornuftige dialoger:


- Vi kan godt lide at være lidt utraditionelle, og på Architects@work fortalte vi den historie, at en flise kan være mere end bare en flise og tilføre ekstra værdi, fortæller projektchef Ronni Mark Nielsen fra Næstved Flisecenter og fortsætter: 

 

BIOS - antibakteriel og selvrensende

- Derfor præsenterede vi i stedet en overflade, der laves sammen med og implementeres i selve flisen. Produktet hedder BIOS fra leverandøren Casalgrande Padana, og det har to banebrydende fordele: For det første er det antibakterielt, da sølv bliver blandet i massen, før flisen bliver brændt.

 

For det andet er det selvrensende – med hydtrotech, hvor man bruger titaniumdioxid, hvilket betyder en CO2-reducerende rensning af luften.

 

Der er dermed tilført et nyt sundhedsaspekt til flisen, og overfladen BIOS kan således være særdeles hensigtsmæssig på hospitaler, plejehjem, børnehaver og andre steder, hvor der skal være så rent og bakteriefrit som muligt. Hverken de antibakterielle eller selvrensende egenskaber er synlige på flisen.

 

 

Alt kan lade sig gøre

Flisernes materiale, design, form og dimensioner kan med andre ord fortsat skræddersys efter ønske hos Næstved Flisecenter, som har eget skæreri med tre ansatte stenhuggere, der skærer og polerer i skifer, granit og marmor mv.:

 

- Vores motto er, at alt kan lade sig gøre. Vi er gode til at løse problemer og finde løsninger til alle typer opgaver uanset størrelse.

 

Med denne nye BIOS-overflade tilfører vi en ekstra værdi og et sundhedsaspekt, uden at det har nogen indflydelse på flisernes udseende eller muligheden for at customize efter ønske, hvilket er meget populært hos os, siger Ronni Mark Nielsen.

 

Med Sjællands største lager på 80.000 m2 med alt i fliser, natursten og klinker kan firmaet garantere hurtig levering og opfylde alle æstetiske og materialemæssige ønsker – foruden tilførsel af de ekstra værdier, som Næstved Flisecenter præsenterede et eksempel på til dette års Architects@work.  

Kontaktinformation
Næstved Flisecenter
Marinebuen 3
4700 Næstved
Tlf:55 72 13 12
Email:  
naestved-flisecenter-under-overfladen-paa-architects-work