Annonce

"Vi sælger ikke bare fliser, vi sælger løsninger"

Hos Næstved Flisecenter prøver man stadig - efter 40 år i branchen og med en position som én af de førende på projektmarkedet for natursten og keramiske fliser - at gå andre veje og se frem mod de nyeste trends.

 

Tekst af Jari Nielsen

 

Når den anden danske udgave af fagmessen architect@work løber af stablen sidst i maj i København, deltager Næstved Flisecenter i samarbejde med fliseproducenten Casalgrande Padana.

 

De to virksomheder har været strategiske samarbejdspartnere på flisemarkedet gennem 26 år og arbejder sammen for at kunne bringe de rette produkter til det danske marked.

 

På messen vil de profilere konceptet Bios: keramiske fliser, der leveres med antibakterielle egenskaber, som dræber alle de mest gængse bakterier med en effekt på 99,9 %, reducerer lugtgener og hæmmer væksten af mug og skimmel.

 

Det er vældig gode egenskaber på f.eks. offentlige toiletter, svømmehaller og sygehuse, mener Ronni Mark Nielsen, projektmanager i Næstved Flisecenter.

 

- Vores holdning er: Vi sælger ikke bare fliser, vi sælger løsninger. Vi vil gerne tilføre noget positivt til dét, vi laver til dagligt, siger han.

 

Som én af fem konsulenter i Næstved Flisecenters projektafdeling, tager han sig blandt andet af større entrepriser og samhandelsaftaler. Konsulenterne kører ud til byggepladser i hele landet for at "rådgive hele løsningen igennem":

 

- Vi hjælper arkitekter og ingeniører i forhold til f.eks. fuge, klæb, læggemetoder, lys, farve, overflade og rengøring, siger Ronni Mark Nielsen, der ligesom sine kolleger har mange års erfaring i branchen og holder skarpt øje med hvad, der rører sig, blandt andet ved netop at deltage på messer og gennem professionelle netværk.

 

Konceptet Bios kan potentielt bruges på hele Casalgrande Padanas produktportefølje af keramiske fliser, der hovedsagligt bruges i projektsammenhænge og på steder, hvor der er et stort slid hverdagen.

 

Fliserne anvendes primært som gulvfliser, men bruges også til vægge. Ronni Mark Nielsen fortæller, at arkitekten med antibakterielle fliser kan tænke indeklima og rengøringsvenlighed ind i projektet:

 

- Vi skaber et bedre indeklima - og så spreder man ikke sygdomme rundt omkring. Det er slutbrugeren i hverdagen, der får gavn af det her. Det er et godt eksempel på vores løsningsorienterede tilgang til projekter.

Kontaktinformation
Næstved Flisecenter
Marinebuen 3
4700 Næstved
Tlf:55 72 13 12
Email:  
naestved-flisecenter-vi-saelger-ikke-bare-fliser-vi-saelger-loesninger