ALESSI Swan by Oras designet af Mario Trimarchi - En smuk skulptur til køkkenet

Innovative, organiske former karakteriserer designer Mario Trimarchi's smukke køkkenvandhane: ALESSI Swan by Oras. Som det fremgår af navnet, er det funktionelle køkkenarmatur en iøjnefaldende skulptur, der er formet som en svane.

ALESSI Swan by Oras er lige så ekstravagant, spektakulær og smuk, som fuglen den er opkaldt efter. De flotte, organiske former bliver levendegjort, når du skruer op og ned for hanen, eller når 'svanehalsen' drejes i en ny retning. ALESSI Swan by Oras bliver det nye blikfang i køkkenet.

Kombinationen af ​​unikt design, kvalitet og funktionalitet, som Oras er kendt for, sikrer at du ikke behøver at gå på kompromis, når du skal vælge ny køkkenvandhane. Vandhanen er udstyret med en svingtud og er tilgængelig i en model med en smart håndbruser, trykpanel for kontaktløs betjening, opvaskemaskineventil og temperaturkontrol med LED-lys. Vandhanen er funktionel og nem at bruge samtidig med, at den er kunstnerisk, dristig og ikke mindst elegant at se på. Til dem, der ikke vil gå på kompromis med køkkenindretningen.



Den nye køkkenvandhane ALESSI Swan by Oras er det nyeste resultat af samarbejdet med "Italian Design Factory", der er kendt verden over for deres ikoniske objekter. Den italienske designer Mario Trimarchi er internationalt kendt for sin evne til at omforme hverdagsgenstande til skulpturer og arkitekturobjekter.

Kontaktinformation

  • Oras Armatur A/S
  • Strevelinsvej 12, 7000, Fredericia
  • Tlf: 75 95 74 33
  • Web: http://www.oras.com/
  • Email : Info.Denmark@oras.com