oras

German Design Award 2021 og ICONIC Awards 2021: Den nye Oras digitale håndbruser vinder i tre kategorier

En virksomhed, der tager tre priser med hjem i begyndelsen af 2021, gør helt klart noget rigtigt. Jurymedlemmerne af German Design Awards 2021 og ICONIC Awards 2021 blev overbevist af den nye Oras Hydractiva Digital håndbruser. Og der er god grund til dette: Oras Hydractiva er en smart designet håndbruser, der giver feedback i realtid, som hjælper brugeren med at spare vand og energi under brusebadet. Bruseren har et moderne, stilfuldt brusehoved, der giver en blid og behagelig bruseoplevelse.

 

Den nye Oras Hydractiva Digital fra armaturspecialisten Oras har en særlig funktion: en integreret skærm, der viser det aktuelle vand- og energiforbrug under og efter brusebadet. Dette giver forbrugerne mulighed for at forbedre deres eget økologiske fodaftryk og reducere deres vand- og energiomkostninger, hver gang de tager et brusebad - alt imens de nyder en behagelig bruseoplevelse. Håndbruseren kan også prale af fremragende designkvalitet. For at kunne spore udviklingen i sit forbrug på lang sigt kan den Bluetooth®-forbundne håndbruser også tilsluttes en praktisk app. Med den digitale håndbruser fra Oras, kan brugerne holde et vågent øje med deres vand og energiforbrug.

 

German Design Award 2021 vinder

Ved *German Design Award 2021 blev Oras Hydractiva Digital kåret som VINDER i to kategorier: "Bathroom and Wellness" og "Eco Design". Erklæring fra juryen (German Design Award): "Det smarte håndholdte brusehoved har en integreret skærm, der giver brugerne mulighed for at optimere deres adfærd i brusebadet med hensyn til vand og energiforbrug. En spændende tilgang, der intelligent kombinerer moderne design og bæredygtighed og dermed fremmer en mere bevidst håndtering af begrænsede ressourcer."

 

Desuden blev den digitale håndbruser bedømt som "bedst af de bedste" ved *ICONIC AWARDS: Innovative Interior 2021, en konkurrence, der årligt hædrer fremragende designpræstationer fra indretningsindustrien og dens partnere. Det faktum, at to juryer stemte til fordel for Oras Hydractiva Digital i tre kategorier understreger den moderne orientering og relevante design af håndbruseren med sine smarte funktioner.

 

Smarte teknologier til i dag og i morgen

Den nye Oras Hydractiva Digital åbner for en ny æra af smarte og bæredygtige løsninger til brug af vand fra Oras og vil være tilgængelig på markedet i foråret 2021.

* Oras Hydractiva Digital markedsføres som HANSAACTIVEJET Digital i det kontinentale Europa

Kontaktinformation

  • Oras Armatur A/S
  • Strevelinsvej 12, 7000, Fredericia
  • Tlf: 75 95 74 33
  • Web: http://www.oras.com/
  • Email: Info.Denmark@oras.com