HygTech Alliance - Sikre, praktiske og stilede fælles arealer

De førende finske virksomheder har kombineret deres kræfter og ekspertise for, at skabe verdens første holistiske hygiejne produkt port folio til offentlige steder. HygTech Alliancen sigter mod, at udvikle produkter og løsninger, der er relateret til hygiejnestyring. Virksomhederne i alliancen – Oras, Iksu, Korpinen, Abloy, Teknos og Lojer – er overbeviste om, at teknologiske byggeløsninger, der er udviklet til hygiejnestyring vil gøre det muligt, at reducere niveauet af hospitalsinfektioner og andre sygedommer, der overføres ved kontaktsmitte.

 

Stigningen af bakteriel resistens overfor antibiotika og forskellige epidemier såsom fugleinfluenza, svineinfluenza og MRSA, der i nogle tilfælde har forårsaget store forstyrrelser på hospitaler, har været årsag til stor bekymring og genstand for megen debat. Alliancen har til formål, at støtte arbejde der forhindrer smitsomme sygdomme og stræber efter, at identificere løsninger til epidemier og globale udfordringer som pandemier. 

 

Betydelige besparelser

Når de primære kontaktflader bliver gjort hygiejniske eller helt kontaktfri, kan antallet af sygdomme og infektioner, der overføres via kontakt, reduceres med op til 50 %. Dette resulterer i et reduceret sygdomsfravær og vil medføre betydelige besparelser på områder som omkostninger til helbred og sundhed. Ved at investere i produkter udviklet til hygiejnestyring, kan virksomheder og organisationer, der opfører offentlige byggerier, investere i bedre sundhed og dermed økonomi.

 

Virksomhederne i alliancen:

  • ORAS – Berøringsfri, avancerede sanitære armaturer: Berøringsfri armaturer fra Oras er hygiejniske, brugervenlige, sikre og de sparer både vand og energi.
  • ISKU – Antimikrobielle møbler: Isku hygiejneprodukter er en ny løsning for mere effektiv forebyggelse af vækst og spredning af bakterier.
  • KORPINEN – Antimikrobielle møbler til badeværelset: Badeværelsesmøbler fremstillet af Korpinen tager højde for kravene til strenge hygiejnestandarder.
  • ABLOY – Antimikrobielle bygningsbeslag: Abloy Oy producerer en bred vifte af låse, bygningsbeslag og dørautomatik til forskellige anvendelsessteder.
  • TEKNOS – Antimikrobielle belægninger: Teknos er en af Europas ledende leverandører af industribelægninger, med en stærk position inden for detail- og bygningsbelægning.
  • LOJER GROUP: Lojer Group er Finlands ledende producent af hospitalsudstyr og møbler til medicinindustrien.

 

HygTech Alliancens hovedmål er, at støtte arbejde der forhindrer smitsomme sygdomme og stræber efter, at identificere løsninger til epidemier og globale udfordringer som pandemier. Virksomhederne samarbejder også om, at komme ind på eksportmarkederne.

 

www.hygtechalliance.com 

Kontaktinformation

  • Oras Armatur A/S
  • Strevelinsvej 12, 7000, Fredericia
  • Tlf: 75 95 74 33
  • Web: http://www.oras.com/
  • Email : Info.Denmark@oras.com