Juster og vedligehold armaturet via en app på mobilen

Nu kan VVS-installatører og ejendomsfunktionærer indstille deres elektroniske armaturer i badeværelset - fra deres mobiltelefoner. Og helt uden brug af værktøj.

 

For at spare vand og sikre rent vand er der specielt i skoler og institutioner brug for at justere vandhaner og brusere, så vandforbruget holdes på et acceptabelt niveau. Samtidig ønsker mange at sørge for, at alle armaturer har det samme eller individuelle niveauer. For alle armaturerne gælder det, at de af og til skal skylles igennem, så man undgår stillestående vand i hanen, der kan resultere i bakteriedannelse.

 

Justeringer og gennemskylning kan nu nemt klares med en ny app, hvor ejendomsfunktionæren eller håndværkeren via deres mobiler kan justere alle vigtige parametre på armaturerne. Indtastningerne på mobilen overføres til det eller de ønskede armaturer via Bluetooth, som typisk rækker op til 10 meter.

 

Tidligere krævede det værktøj og måske en manual, hvis man ønskede at ændre program for at justere sine armaturer. Det klares i dag på en række af Oras’ armaturer, der kan styres via en app, så man slet ikke behøver at røre armaturet. Og man får endda adgang til flere justeringer, end man kan manuelt. Foreløbig er der er 10 varianter klar med Bluetooth-funktionen, der kan styres med Oras App, heraf er de fire armaturer fra Oras Medipro-serien, der nu er på markedet. De kommende armaturer er fra de velkendte serier Oras Electra og Oras Optima samt den helt nye serie Oras Inspera.

 

Når man har downloadet app’en til sin mobiltelefon og åbnet den, kan man

- søger og finde de relevante armaturer i nærheden,

- identificere hvert enkelt armatur,

- evt tjekke armaturets resterende batterilevetid, vandforbruget og de øvrige indstillinger,

- nulstille registreringen, hvis man ønsker det,

- indstille parametrene efter behov og kundens ønske til første armatur og evt. samme indstillinger – eller andre indstillinger - til de følgende armaturer.

 

Alle indstillinger og informationer for hvert armatur kan derefter overføres til en ønsket e-mail, så man har tallene i sin computer.

 

Ved finjustering af armaturerne kan man indstille:

- maksimal løbetid,

- intelligent efterløbstid,

- sensorfølsomhed,

- tid på rengøringsfunktion,

- aktivere og planlægge næste automatiske skyl samt tiden og længden for det,

- justere vandmængden mm.

 

Oras App’en er fra en start kun på nogle af brandets produkter, men med tiden vil der komme flere armaturer og flere funktioner til. For eksempel kan man allerede i dag programmere Oras Esteta Wellfit-armaturet, der er udviklet til at give kontrastterapi, hvor skiftevis varmt og koldt vand rammer kroppen i varierende intervaller.

 

Alle funktioner kan testet på Oras’ stand C-3127 på den professionelle messe VVS’19 i Odense den 8-10. maj i Odense.

#####

Læs mere om Oras på  www.oras.com/dk/hjem/

Kontaktinformation

  • Oras Armatur A/S
  • Strevelinsvej 12, 7000, Fredericia
  • Tlf: 75 95 74 33
  • Web: http://www.oras.com/
  • Email: Info.Denmark@oras.com