Let’s get Touchless

Vi kan lige så godt indrømme det – vi kan godt lide ting, der er nemme at bruge. Og endnu bedre, hvis det samtidig er lidt nørdet på den seje måde – med et flot design. Derfor siger vi, “Let’s get Touchless” – de elektroniske berøringsfri armaturer fra Oras er sofistikeret teknologi pakket ind i design. Hvad mere kan man ønske sig?

Leder du efter flere grunde til, at vælge et berøringsfri armatur, så kommer her endnu en: Du kan spare op til 50 % af vandforbruget ved, at udskifte dit traditionelle armatur til en berøringsfri model. Det skyldes, at luftblanderen, som sidder i armaturet lader mindre vand løbe igennem og blander det med luft, så det ikke føles som om, at vandmængden er mindre. Samtidig lukker sensoren i armaturet for vandet, når denne ikke længere aktiveres. Når du vælger en berøringsfri løsning, får du også vand- og energibesparelse – og på samme tid er du med til, at spare på en værdifuld ressource. Rent vand er en sparsom ressource, som ikke kan tages for givet – med et Oras berøringsfri armatur bruger du kun det vand, som du rent faktisk har behov for.


Et berøringsfri armatur kan godt lyde lidt high-tech, men det er ikke raketvidenskab – det er i bund og grund bare et armatur, der giver dig vand når du har behov for det.


Hvordan virker det?
Vores berøringsfri armaturer fås i forskellige designs og udformninger, men inderst inde finder du den samme driftssikre teknologi, som er resultatet af årtiers erfaring. Viste du, at Oras var en af de første armaturproducenter, der introducerede berøringsfri armaturer på markedet?


Armaturet reagerer på bevægelsen af dine hænder – og er ikke afhængig af lyset i rummet. Så når du vågner op om natten og har brug for, at bruge toilettet er det ikke nødvendigt, at tænde for lyset. Du kan stadig få vasket dine hænder og trisse tilbage i seng – uden at blive vækket op af det blændende lys på badeværelset.


Teknologien bag dette hedder en PSD sensor (Position Sensitive Detector = positionsfølsom detektor). Den lader dig bruge armaturet uanset tidspunktet på dagen og uanset hvor beskidte dine hænder måttet være.


Uden at blive for teknisk, så sender sensoren et signal til magnetventilen, som åbner for armaturet og vandet begynder at løbe. Og her kommer den sejeste ting ved disse armaturer: Når du er færdig med, at vaske dine hænder og flytter dem ud af sensorens føleområde, så lukker vandet automatisk. Det bliver ikke ved med at løbe, når du bliver nødt til at løbe.


Live More
Nu ved hvordan det virker, men har vi husket at fortælle om alle fordelene? Du har læst om vandbesparelsen. Design er en subjektiv ting, men vi er sikre på, at der blandt vores armaturer er et der passer til din stil og smag.


Her er et par fordele mere: det er super nemt at bruge, du stikker bare hænderne ind under armaturet og vasker dine hænder – ungerne vil stå i kø for, at få vasket hænderne inden spisetid. Med dette niveau af brugervenlighed er det ingen sag, at øge hygiejneniveauet.


Det ligger lidt i ordet berøringsfri, men når du ikke rører ved armaturet, vil der være én ting mindre på badeværelset, der skal gøres rent i tide og utide. Ingen fedtede fingre på grebet, I vælger bare Jeres foretrukne temperatur til håndvask og I er klar til at gå i gang. Med mindre rengøring er der tid til de vigtigere ting i livet – som at bruge tid sammen med familie og venner. Det er hvad Oras kan hjælpe dig med – at få tid til de vigtigere ting i livet, så du kan leve livet fuldt ud.


Læs mere om vores berøringsfri armaturer her

Kontaktinformation

  • Oras Armatur A/S
  • Strevelinsvej 12, 7000, Fredericia
  • Tlf: 75 95 74 33
  • Web: http://www.oras.com/
  • Email : Info.Denmark@oras.com