Oras Care: kombineret æstetik og sikkerhed

I hjem med flere generationer er badeværelset ofte nøglen til at leve så selvstændigt og komfortabelt som muligt. Produktløsninger skal være fleksible og ergonomiske og opfylde de mest forskelligartede behov, især i hjem hvor der kommer hjemmehjælp eller andet plejepersonale. Det samme gælder for eksempel i børnehaver og på dagplejecentre. Hvad der ikke bør nedprioriteres, er imidlertid udseendet og følelsen af velvære. Med de nye Oras Care et-grebs-vandhaner, kombinerer Oras sikker drift med moderne, æstetisk design uden stigmatiserende udformning.

 

Ergonomiske og betjeningsvenlige greb

Oras Care vandhanerne er udstyret med et brugervenligt og ergonomisk håndtag, der ikke kun er let at gribe fat i, men som også nemt kan betjenes med bagsiden af hånden. F.eks. når bevægeligheden i hænderne er begrænset. På samme måde giver den høje og lange tud mere bevægelsesfrihed under vandhanen.

Ekstraudstyr til håndvasken: en fleksibel og funktionel bruser. Personer med fysiske handicap støttes således ideelt i en uafhængig hverdag.

 

Øget sikkerhed og hygiejne 

De bløde, afrundede kanter på designet giver ekstra sikkerhed og nem hygiejne. Udformningen mindsker risikoen for skadelige uheld og letter den personlige pleje samt rengøringen. Ud over modellerne til håndvask, er en version til køkkenet også tilgængelig. Køkkenvandhanen har en tud med en svingradius på op til 120 °. Ved installation og brug af Oras Minimat sikkerhedstermostat elimineres risikoen for skoldning.

 

Udstyret med Oras 3S-Installation for optimeret installation 

Oras 3S-Installation gør installationen af de nye Oras Care vandhaner nem og sikker. Alle vigtige komponenter til bespændingen er integreret i en komponent. VVS-installatører kan således udføre alle faser af monteringen præcist og hurtigt. Den optimerede bespænding sikrer større effektivitet og har dermed en positiv effekt på marginer og kundetilfredshed.

Kontaktinformation

  • Oras Armatur A/S
  • Strevelinsvej 12, 7000, Fredericia
  • Tlf: 75 95 74 33
  • Web: http://www.oras.com/
  • Email: Info.Denmark@oras.com