Oras Esteta Wellfit - Den ultimative design- og wellnessoplevelse i badeværelset

Oras Esteta Wellfit er et brusesystem med et moderne og elegant design - det rummer en funktion med koldt- og varmtvandsterapi.

Til efteråret lancerer Oras, førende producent af elektroniske vandhaner i Europa, et nyt, unikt badesystem til hjemmebrug. Ud over et moderne og elegant design, byder Oras Esteta Wellfit også på varm- og koldvandsterapi – også kaldet kontrastterapi. Denne form for vandbehandling bruges i vid udstrækning af atleter til at lindre og pleje ømme muskler efter hårde træningssessioner. Med det nye Oras Esteta Wellfit brusesystem kan du nu nyde den professionelle behandlingsform i dit hjem.


Oras Esteta Wellfit, der er forankret i kold- og varmvandsterapi, er udviklet i tæt samarbejde med medicinfagligt personale. Kontrastterapi, hvor kroppen behandles med varmt og koldt vand i varierende intervaller, bruges som behandlingsform af atleter, læger og fysioterapeuter over hele verden. Flere undersøgelser har vist, at denne helt naturlige behandlingsmetode frigør muskelspændinger og giver hurtigere restitution efter fysisk aktivitet, da den medvirker til at reducere ødemer og muskelkramper - behandlingsformen er også anerkendt for sin smertelindrende effekt.


Oras Esteta Wellfit brusearmatur leveres med tre forudindstillede programmer, der hver især er designet til at tilbyde brugeren individuelle behandlingsprogrammer.

Programmerne er:

·         RECOVER afhjælper muskelømhed og fordrer hurtig restitution efter fysisk aktivitet.

·         RELAX løsner op i kroppen og reducerer stresssymptomer – god for både krop og sind.

·         RELOAD stimulerer kroppen og øger energiniveauet.

Det ønskede program vælges ved at trykke på en knap i enten ét, to eller tre sekunder. Alle tre programmer har en opstart med korte intervaller af varmt og koldt vand, der skånsomt hjælper kroppen med at tilpasse sig temperaturændringerne.


Oras Esteta Wellfit brusesystem er elegant designet med et stort brusehoved, der simulerer blid og naturlig regn og sikrer den ultimative bruseoplevelse. Brusehovedet har en integreret glashylde, der er perfekt til opbevaring af produkter. Glashylden fås i to farver; hvid og grå. Til armaturet hører også en Oras’ Hydractiva håndbruser. Håndbruseren har tre indstillinger; Sensitiv, Intens og Puls, der garanterer at brugeren får en hel personlige bruseroplevelse.

For at tilføje et ekstra komfortniveau til Esteta Wellfit-bruseroplevelsen, kan man aktivere Oras’ app. Med app’en kan man tilpasse rækkefølgen af de forskellige programmer efter sine personlige præferencer og få adgang til to ekstra bruseprogrammer.

Oras Group  er en stærk europæisk leverandør af sanitetsartikler: markedsleder i Norden og førende i det kontinentale Europa. Virksomhedens mission er, at gøre brugen af vand let på en bæredygtig måde – visionen er, at blive europæisk markedsleder på avancerede sanitetsartikler. Oras Group har to stærke brands, Oras og Hansa. Hovedkontoret ligger i Rauma, Finland, og virksomheden har fire fabrikker: Burglengenfeld (Tyskland), Kralovice (Tjekkiet), Olesno (Polen) og Rauma (Finland). Oras Group har 1.400 ansatte fordelt på 20 lande. Oras Group er ejet af Oras Invest, et familieejet selskab.

Kontaktinformation

  • Oras Armatur A/S
  • Strevelinsvej 12, 7000, Fredericia
  • Tlf: 75 95 74 33
  • Web: http://www.oras.com/
  • Email: Info.Denmark@oras.com