Oras Group investerer i digitalisering med køb af schweiziske Amphiro

Armaturproducenten Oras Group har længe været frontløber på digitalisering af badeværelsesdesign. Denne position styrkes nu yderligere med opkøbet af hovedparten af schweiziske Amphiro.

- Alle aspekter ved hjemmet bliver smartere og ting mere forbundne, og brusere og vandarmaturer er ingen undtagelse. Vi er overbeviste om, at flere og flere digitale løsninger vil dukke op i sanitetsbranchen i de kommende år, og vi har til hensigt fortsat at drive udviklingen fra førersædet, siger Oras’ koncerndirektør og CEO, Dr. Markus Lengauer.


Oras Group har for nylig sikret sig aktiemajoriteten hos Amphiro, en anerkendt schweizisk tech-startup med betydelige kompetencer inden for energihøst, Internet of Things og cloud-tjenester. Den umiddelbare adgang til disse teknologier og indgående kendskab kombineret med Oras Groups ekspertise inden for avancerede sanitetsarmaturer muliggør hurtig udvikling af innovative produkter og tjenester, der fremmer sundhed, komfort og bæredygtighed.


- Personligt glæder jeg mig over alle de nye produkter og tjenester, der kan hjælpe folk med at træffe bevidste valg og bidrage til at bevare verdens ressourcer. Og jeg tror stærkt på intelligente løsninger kombineret med en overlegen brugeroplevelse. Amphiro har bevist evnen til at levere både meget intuitive og særdeles nyttige teknologiske løsninger, og deres ideer og tanker om fremtiden stemmer i høj grad overens med det, vi hos Oras Group tror på. Vi er derfor meget glade for at kunne inkludere Amphiros team i vores familie, siger Dr. Markus Lengauer.


- For Amphiro er Oras Group den ideelle ejer. Vores komponenter er designet med høj produktionsvolumen og nem installation for øje, ligesom vores cloud-løsning er meget skalerbar. Det skaber nye muligheder for dataanalyser, brugerinddragelse og digitale tjenester inden for armaturer. Med Oras Groups anselige adgang til markedet og know-howkan vi nu gøre vores vision om at opbygge digitale tjenester omkring armaturer til det brede publikum en realitet, siger Dr. Thomas Stiefmeier, grundlægger og CEO for Amphiro.


Oras Group har stået i spidsen for den digitale og teknologiske fremgang i udviklingen af sanitetsarmaturer. Virksomheden har i mange år været markedsleder inden for berøringsfri og elektroniske armaturer til både boliger og offentlige bygninger. Opkøbet af Amphiro er et klart signal om Oras Groups ambitioner og virksomhedens visioner for branchens fremtid.

 

Kontaktinformation

  • Oras Armatur A/S
  • Strevelinsvej 12, 7000, Fredericia
  • Tlf: 75 95 74 33
  • Web: http://www.oras.com/
  • Email : Info.Denmark@oras.com