Oras Smart Bidetta – en fjernstyret håndbruser

Den fjernstyrede Oras Smart Bidetta fungerer ved, at trykke på håndbruserens knap på håndtaget. Det er nu ikke længere nødvendigt, at række ud efter håndvaskarmaturet først, hvis valget falder på en løsning med vores Smart BidettaOras Smart Bidetta er en nem måde, at klare den personlige hygiejne på.


Den nye generation af Oras Smart Bidetta er det perfekte produkt til den personlige hygiejne. Den fjernstyrede Bidetta kræver ikke, at håndvaskarmaturet åbnes - det virker ved at trykke på håndbruserens udløser. Håndbruseren behøves ikke, at installeres ved siden af armaturet – blot i samme rum. Ud over personlig hygiejne kan den f.eks. bruges til at skylle ting af med eller til at fylde en beholder.

 

Hvordan bruges Oras Smart Bidetta?

Oras Smart Bidetta er nem at bruge. Armaturet aktiveres ved, at løfte håndbruseren fra vægholderen – vandet skifter fra armaturet til håndbruseren, når der trykkes på knappen på bruserens håndtag. Armaturet lukker igen, når bruseren sættes tilbage i vægholderen. Smart Bidetta håndbruseren giver blide stråler og temperaturen holdes stabil med en præcis termostat, der kompenserer ved eventuelle trykudsving i vandet.


Påvirker det vand- og energiforbruget?

Oras Smart Bidetta sparer vand og energi. Det er et bæredygtigt valg til alle steder, hvor der et behov for en løsning, som Smart Bidetta tilbyder. Den fjernstyrede funktion sikrer, at vandet kun løber, når det rent faktisk bliver brugt.

Hvad bruges Bidetta håndbruseren til?

Oras Smart Bidetta håndbruser anbefales særligt til personlig hygiejne i forskellige situationer. Den kan bruges af alle, uanset alder og køn. Bruseren kan også bruges til mange andre formål, der gør hverdagen nemmere:

·         God til personlig hygiejne

·         Mulighed for en hurtig hårvask i håndvasken

·         Nem rengøring af sko og lignende, uden at det hele bliver griset til

·         En sikker måde, at bade spædbørn på

·         Nemt at fylde blomstervaser eller andre beholdere

Hvordan installeres Oras Smart Bidetta?

Den fjernstyrede Oras Smart Bidetta giver mulighed for, at placere håndbruseren et andet sted end lige ved siden af håndvaskarmaturet. Armatur og håndbruser skal installeres i samme rum – det anbefales, at der er max. To meter mellem armatur og håndbruser. Oras Smart Bidetta fås sammen med udvalgte Oras armaturer.

Kontaktinformation

  • Oras Armatur A/S
  • Strevelinsvej 12, 7000, Fredericia
  • Tlf: 75 95 74 33
  • Web: http://www.oras.com/
  • Email: Info.Denmark@oras.com