Oras præsenterer Inspera

Europas førende armaturproducent, Oras, lancerer dette forår den nye Inspera-kollektion. En unik serie, hvor design og funktion forenes, og som med sine mange variationer kan tilpasses ethvert behov.

 

Hele hjemmet skal afspejle ens livsstil. Man skal derfor ikke gå på kompromis med hverken design eller funktionalitet, når det kommer til valget af armatur. Med Oras Inspera bliver det heller ikke nødvendigt. Oras Inspera er en serie køkken- og badeværelsesarmaturer designet til den personlige indretning, som opfylder de praktiske behov, der hører sig til i en moderne livsstil.


Individuelt tilpasset design til køkken og badeværelse


Smag er som bekendt subjektiv. Nogen indretter sig moderne og minimalistisk - andre romantisk og rustikt. Når det kommer til indretningen af hjemmet og det udstyr, der hører til, bør der ikke være  begrænsninger for indretningsdrømmene.
 
Oras Inspera tilbyder derfor et stort udvalg af størrelse, funktionalitet og ydeevne, som gør, at der findes en Oras Inspera-løsning nøjagtigt tilpasset behovet i det enkelte rum.
 
Inspera-serien har et gennemgående moderne formsprog med en firkantet base og afrundede, bløde kanter. Kollektionen indeholder armaturer til håndvasken og køkkenvasken med svingtud og top- og sidebetjente greb. Desuden kommer et af køkkenarmaturerne med en smart udtrækstud.
 
Inspera-serien rummer også berøringsfrie vandhaner, som både er hygiejniske, nemme at bruge og som bonus meget miljøvenlige. De sparer på både vand og energi for økonomiens og for miljøets skyld.
 
Oras Inspera-produktfamilien indbefatter også et eksklusivt badeværelsesarmatur i rosaguld med den unikke Mikado-stråle, som laver vandet om til et sandt kunstværk - og samtidig sparer på vandet. Se billedeksempel nedenfor.
    

De nye Oras Inspera køkken- og badeværelsesarmaturer fås hos Oras-forhandlere fra april 2019.

Kontaktinformation

  • Oras Armatur A/S
  • Strevelinsvej 12, 7000, Fredericia
  • Tlf: 75 95 74 33
  • Web: http://www.oras.com/
  • Email : Info.Denmark@oras.com