Oras relancerer vandbesparende armaturikon fra 1976

Den vandbesparende Oras Vega serie har fået opdateret designet.

 

I de senere år er der kommet markant større fokus på bæredygtighed – både i forhold til indkøb, rejsevaner og hvordan vi indretter vores hjem. Vandbesparende armaturer er et oplagt valg, hvis man ønsker at gøre mere for miljøet. Og netop på dette område er den finske armaturproducent Oras langt foran. Siden 1976 har Oras produceret vand- og energibesparende armaturer – det første hedder Oras Vega, og i august 2019 relanceres det ikoniske armatur i et nyt, opdateret design.

 

Denne sommer vender Oras’ ikoniske armaturserie Oras Vega tilbage med nyt design og nye funktioner. Den vandbesparende serie indeholder produkter til både køkken og badeværelse, der er udviklet til at imødekomme den moderne forbrugers behov.

 

Funktionel og tidløs

Oras Vega har siden lanceringen i 1976 været et designmæssigt ikon. Den upåklagelige kvalitet og det tidløse design har vist sig bæredygtigt i mere end en forstand. Men i takt med at vores hjem og behov udvikler sig, bør det design, vi indretter os med, også følge med. Derfor har Oras Vega-serien fået et design- og funktionsmæssigt løft, der passer perfekt ind i det moderne hjem.

 

Med nye, forbedrede funktioner til både køkkenet og badeværelset er Oras Vega det sikre valg til hele hjemmet. Den opgraderede armaturserie er resultatet af årtiers akkumulerede erfaring med funktionelle og gennemtænkte løsninger, der er blevet finpudset over tid.

 

I den opdaterede Oras Vega-serie er både vandbesparelse og sikkerhed i fokus. Eksempelvis har Oras Vega håndvaskearmaturer til både køkken og bad en praktisk eco-knap, der gør det nemt at spare på vandet. Er der behov for at øge styrken på strålen, trykker man blot på eco-knappen, mens man løfter håndtaget. På badeværelsesarmaturet er der i eco-knappen også integreret en funktion, der kontrollerer vandtemperaturen, så familiens mindste ikke brænder sig på for varmt vand. Sikkerhedsknappen begrænser både vandtryk og vandtemperatur - en sikker og brugervenlig løsning for miljøbevidste børnefamilier.

 

Den nye Oras Vega-serie er tilgængelig ved Oras’ forhandlere over hele landet fra august 2019.

 

For priser og mere information om Oras Vega produkterne klik her

Kontaktinformation

  • Oras Armatur A/S
  • Strevelinsvej 12, 7000, Fredericia
  • Tlf: 75 95 74 33
  • Web: http://www.oras.com/
  • Email : Info.Denmark@oras.com