<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> To nye Electra modeller
To-nye-Electra-modeller

Annonce

To-nye-Electra-modeller

Oras lancerer to nye berøringsfri armaturer. Begge de nye Oras Electra modeller kommer i versioner til både batteridrift og til fast strømforsyning og er designet til at blive brugt i mange forskellige miljøer.


- Det er to mere designorienterede armaturer end de andre berøringsfri modeller vi har i sortimentet. Anvendelsesområdet for armaturerne er det samme som for de eksisterende modeller, men da designet er nyt og frisk, giver det os mulighed for, at øge det produktsortiment vi kan tilbyde vores kunder. Vi er glade for, at kunne give vores kunder nye valgmuligheder, siger Kasper Thomsen, landechef for Oras Armatur i Danmark.


Gode egenskaber

Fordelene ved berøringsfri armaturer er mange og en del er velkendte, lige fra øget hygiejne til vandbesparelse og intuitivt design. Oras er førende indenfor berøringsfri armaturer og med de nye modeller er håbet, at denne position styrkes yderligere.


De to modeller adskiller sig i designet; en med runde former og en med skarpe linjer. Fælles for de to modeller er, at de tilhører den velkendte Oras Electra serie og fås både som 6 V (batteri) og 12 V (fast strøm) modeller.


Teknologien indeni

De nye armaturer indeholder den gennemtestede Oras teknologi og tilbyder brugervenlige, intuitive egenskaber – du ved hvordan armaturet betjenes, når du ser det. Armaturerne er udstyret med temperaturregulering på siden, smudsfiltre og kontraventiler samt fleksible tilslutningsslanger. Teknologien indeni gemmer på en avanceret autofokus sensor, der ikke behøver nogen justering inden installationen. Armaturet er udstyret med en luftblander, der giver 6 l / min og sikrer dermed et lavt vandforbrug.
 
Kontaktinformation
Oras Armatur A/S
Strevelinsvej 12
7000 Fredericia
Tlf:75 95 74 33
Email:   Info.Denmark@oras.com
To-nye-Electra-modeller