Klimasmarte huse i massivt træ

Annonce

Klimasmarte huse i massivt træ

 

I Dalby-Viggeby uden for Uppsala bygger Schröder Fastighetsutveckling arkitekttegnede villaer i massivtræ – en byggeteknik, hvor træ krydslimes til blandt andet vægelementer. Teknikken har flere positive effekter, f.eks. at huset bliver diffusionsåbent, hvilket giver et sundt indeklima, og at der opnås en god energiydelse, fordi elementerne er vindtætte. 

 

Hvis man skal mindske energiforbruget, så bygningen bliver næsten energineutral, stilles krav til alle elementer i en renovering eller et nybyggeri: tæthed, isolering, vinduer, døre samt varme- og ventilationsanlæg. Schröders ambition er at bygge huse af høj kvalitet med god arkitektur, god energiydelse og en fornuftig miljøprofil. Klimasmart byggeri hele vejen igennem, ganske enkelt. Derfor passede PAROC WAS 35 Klimaplade ZERO rigtig godt til virksomhedens nybyggeri i Dalby-Viggeby. 

Arbejdet blev påbegyndt i starten af september 2016, og til foråret forventes to huse at være klar til salg.

parocgroup

Paroc

Paroc er en af Europas førende producenter af energieffektive og brandsikre isoleringsløsninger. Gennem 80 år har vi oparbejdet os et godt rygte ved at levere gode produkter, teknisk ekspertise og bærekraft til snedkere som bygger eneboliger, arkitekter, entreprenører, forhandlere og industribyggere.

 

Parocs produktudvalg inkluderer bygningsisolation, teknisk isolation, maritim isolation og akustiske produkter. Produkterne fremstilles i Finland, Svergie, Litauen, Polen og Rusland. Paroc har salgskontorer og representanter i 14 europæiske lande.  

Kontaktinformation
Paroc
Kongevejen 47
3480 Fredensborg
Tlf:+45 49 12 10 00
Email: