Paroc lancerer ny lydabsorberende plade

Annonce

Paroc lancerer ny lydabsorberende plade

Formålet med isolering er at gøre vores bygninger til bæredygtige, komfortable, sikre og sunde beboelses- og arbejdsmiljøer. Isolering af bygninger er den vigtigste foranstaltning, vi kan træffe for at mindske udledningen af drivhusgasser og bidrage til at nå klimamålene. Dette gælder såvel nye bygninger som efterisolering af eksisterende ejendomme.

 

Paroc Stenuld er det mest alsidige og mest anvendte varmeisoleringsmateriale i mange europæiske lande. Stenuld har en enestående evne til at kombinere varme- og lydisolerende egenskaber med høj brandmodstand og gode mekaniske egenskaber. Takket være stenuldens fiberstruktur og densitet giver den fremragende lydisolering såvel i væg- og tagkonstruktioner som ved ventilationskanaler og rør. Stenuldens sublime lydabsorberende egenskaber giver et godt lydmiljø i f.eks. indkøbscentre, skolelokaler og industrihaller.

 

Læs mere om Isolering

 

PAROC NRS 2t, ny lydabsorberende plade på det danske marked

Isoleringspladen Paroc NRS 2t er fremstillet af ubrændbar stenuldsisolering med glasvlies på den ene side og anvendes som lydabsorberende fyldmateriale for at mindske luftlyden i skillevægge, mellem gulvbjælker og i loftbjælkelag. Den anvendes også som lydabsorberende væg- og loftsmateriale i tekniklokaler, samt p-kældre, hvor kravene til det visuelle indtryk er lave. Endvidere varmeisolerer pladen fremragende, idet den har en varmeledningsevne på bare 0,035 W/mK. Pladen er blød og elastisk samt let at håndtere og montere. Glasvliesen er naturfarvet med et hvid-gulligt udtryk.


 

Lydabsorbering

Paroc NRS 2t tilbydes i tykkelserne mellem 30-195 mm, hvilket sikrer en fremragende lydabsorbering.

 

Læs mere om Akustik

 

Brandtekniske egenskaber

Paroc stenuld er med sit høje smeltepunkt et perfekt materiale til brandsikring. Det bevarer sine egenskaber ved temperaturer op til 1.000 ⁰C.

 

Påvirkning fra fugt

Produktet har en meget høj dampgennemtrængelighed, hvilket betyder, at fugt ikke kondenseres inde i isoleringsmaterialet, men transporteres mod den kolde side. Derved sikres en hurtig fordampning i alle korrekt udførte konstruktioner. En bygning, som er isoleret med stenuld, holder sig tør, hvilket garanterer, at indeklimaet får en sund kvalitet, og at bygningen får en lang levetid. Tests, som er udført af SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, bekræfter, at mugvækst på ren stenuld ikke opstår ved en rumfugtighed på 95 % RH.

 

Deklareret varmekonduktivitet

λD = 0,035 W/mK.

 

Vægt/densitet

Ca. 65 kg/m³.

 

Standardformat:

1200 x 600 mm

 

Højeste anvendelsestemperatur

200 °C.

 

Brandklasse

Euroklasse A1.

 

parocgroup

Paroc

Paroc er en af Europas førende producenter af energieffektive og brandsikre isoleringsløsninger. Gennem 80 år har vi oparbejdet os et godt rygte ved at levere gode produkter, teknisk ekspertise og bærekraft til snedkere som bygger eneboliger, arkitekter, entreprenører, forhandlere og industribyggere.

 

Parocs produktudvalg inkluderer bygningsisolation, teknisk isolation, maritim isolation og akustiske produkter. Produkterne fremstilles i Finland, Svergie, Litauen, Polen og Rusland. Paroc har salgskontorer og representanter i 14 europæiske lande.  

Kontaktinformation
Paroc
Kongevejen 47
3480 Fredensborg
Tlf:+45 49 12 10 00
Web:
Email: