<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> By og parkbelysning med mennesket i centrum
By- og parkbelysning – med mennesket i centrum

Annonce

By- og parkbelysning – med mennesket i centrum

 

Belysningen er også vigtig, når der skabes uderum og landskaber. Her skal belysningen på én og samme tid være inspirerende, holdbar, egnet til vores klima og ikke mindst kunne favne innovativ teknologi.

 

Byer og parker skal være attraktive, behagelige og sikre for mennesker at bo og opholde sig i. I Philips Lighting gør man meget ud af, at belysningen i byerne skal udformes med respekt for de forskellige byrum og samtidig skabe en helhed på tværs af byrummene.

 

Læs mere om Belysning

 

Derfor har Philips Lighting skabt en serie af armaturer til by-, park- og vejbelysning med lige præcis disse mål for øje. Flere af vores armaturer er i dansk design, smukke at se på og designet med en kompromisløs tilgang til de vigtigste parametre som for eksempel levetid, holdbarhed, design og æstetik.

 

Philips Lightings hjemmeside kan du læse, alt det du bør vide om by- og parkbelysning samt få inspiration og ideer til, hvordan din by og park kan belyses med mennesket i centrum.

philips-lighting

Philips Lighting

Kontaktinformation
Philips Lighting
Frederikskaj 6
2450 Købenavn
Tlf:33293750
Web:
Email: