<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Ny belysning s lger unikke oplevelser p Hotel Vejlefjord
Ny belysning sælger unikke oplevelser på Hotel Vejlefjord

Annonce

Ny belysning sælger unikke oplevelser på Hotel Vejlefjord

Midt i den jyske bøgeskov og helt ned til vandet ligger Hotel Vejlefjord. Hotel Vejlefjord er kendt i hele landet for sit spa-område og wellness-faciliteter. Hotellet valgte i 2016 at udvide spa-området med en enestående Thalasso-spa.

 

Der er blevet lagt vægt på belysningen fra projektets begyndelse. Det giver en helt fantastisk rumfornemmelse at få vandet og lyset bragt i spil sammen. Stemningen i og omkring vandet skifter i takt med lysets farve og bliver aldrig generende for gæsterne, fortæller hotellets direktør Flemming Jakobsen: 

- Vi er vilde med at kunne skifte mellem oplevelser og stemning i en grad, der ikke før er set i Danmark. F. eks. har vi forskelligt lys fra dag til nat. Changering af forskellige farver giver et meditativ rum, som fremhæver wellnessstemningen. Det er vi super glade for. 

Philips LED blev valgt til Vejlefjord Hotels nye Thalasso-spa på grund af en høj lyskvalitet og en evne til at skabe den helt rigtige, afslappende stemning. Flemming Jakobsen var for nogle år siden nede og se Philips showroom LAC i Holland og blev fascineret af de mange muligheder for lyssætning.
 

- En ting er at give lys, men jeg var slet ikke i tvivl, da jeg oplevede, hvordan lyset kunne give en særlig atmosfære og stemning. Vi ville kun have Philips til at løse opgaven.
 

Læs mere om Belysning
 

Over Thalasso-bassinet vejer en stor sejldug, som oplyses af mere end 30 LED-armaturer fra Philips Lighting. Sejldugen givet en sydlandsk stemning og den intelligente belysning bidrager til at sætte den helt rigtige, afslappende atmosfære.
 

- Vi har med Philips fået et professionelt lys, som er pakket ind i et godt design. Det var vigtigt at armaturerne var stærke nok til at trække igennem sejldugen, der skjuler armaturerne, men uden at virke koldt eller blænde vores gæster, når de ligger og slapper af.
 

Philips Lighting har bl.a. installeret den populære ColorBurst PowerCore og armaturer fra Vaya-serien, som giver en fantastisk lyssætning i spa’en. Der er i alt blevet brugt mere end 80 armaturer – 4 typer og styring fra Philips til at oplyse rummet.
 

- Vi giver folk en helt anden oplevelse af at være i et vådrum. Næsten alle vådrum i Danmark er oplyst med hvidt lyst. Vi skifter farve på lyset med bløde skift og lange intervaller, så det ikke bliver et 80’er diskotek.
 

Direktøren og de ansatte på Hotel Vejlefjord er rigtigt stolte og glade for deres Thalasso-spa, der med sin fantastiske lyssætning har været banebrydende for wellness-oplevelserne i Danmark.
 

- Spa’en har sat gang i mersalget, som kommer hele hotellet til gode.
 

philips-lighting

Philips Lighting

Kontaktinformation
Philips Lighting
Frederikskaj 6
2450 Købenavn
Tlf:33293750
Web:
Email: