Naturens egen intelligens

Annonce

Naturens egen intelligens

Randi-Line Nordic er en komposition af simple geometriske former og naturlige materialer – designet til at opfylde et basalt funktionelt behov samt alle krav til et tidssvarende, klassisk dørgreb.

 

Randi-Line Nordic af designer Lars Vejen integrerer naturens intelligens. Indsatsen i birkebark - et af de ældste og fornybare naturlige materialer man kender fra menneskeskabte designs og konstruktioner – har et naturligt højt indhold af antibakterielle stoffer og dermed indbygget modstand overfor bakterier. Form og funktion byder velkommen med varme og blødhed som et håndtryk.

 

Randi produkterne er udviklet i tæt samarbejde med førende danske arkitekter. Anerkendt af fagfolk over hele verden for sine æstetiske og tekniske kvaliteter samt det tidløse og elegante skandinaviske design.

 

Læs mere om Indretning og Design

 

Arkitekt og designer Lars Vejen arbejder internationalt med virksomheder indenfor mange forskellige typer produktion fra lille til stor skala, fra design af smykker og møbler til belysning, tekstiler og byggekomponenter. Altid med form, funktion og kontekst som det, der skaber balancen og projekternes dna.

 

Randi åbner døre til en verden af muligheder

Randi har en vision om at være Skandinaviens førende producent og leverandør af dørgreb, bygningsbeslag og sanitetsudstyr. Navnet Randi har gennem årtier været synonym med kvalitetsprodukter i rustfrit stål og messing. Virksomhedens historie kan dateres tilbage til 1878, hvor de første beslag blev støbt på ”Dørgrebsfabrikken” i Randers. April 2014 blev Randi overtaget af ECO Schulte GmbH & Co. KG, en familieejet tysk producent af dør-tilbehør og låseprodukter

 

Randi har gennem årtider udviklet og produceret en række af deisgn dørgreb i tæt samarbejde med førende danske arkitekter, hvor denne serie er navngivet til Randi Line Design.
 

Kontaktinformation
Randi A/S
Mirabellevej 3
8930 Randers NØ
Tlf:+45 86 42 75 22
Email:  
Naturens-egen-intelligens