Vi åbner døre... til en verden af muligheder

Annonce

Vi åbner døre... til en verden af muligheder

Randi’s historie har rødder tilbage til 1878 hvor ”Dørgrebsfabrikken” i Randers begyndte at producere støbte metaldørgreb til byggeriet.

Gennem tiden har ståldøre og -karme også været en del af produktsortimentet og gamle håndværksmæssige traditioner er blevet forenet med ny teknologi og moderne maskiner.

Vore beslagserier i tidløst dansk design er blevet til i tæt samarbejde med førende danske arkitekter og er anerkendt verden over for såvel teknisk som æstetisk høj kvalitet.

Randi’s designfilosofi har lige siden starten været: Enkelhed og fleksibilitet. At skabe den bedst tænke-lige funktion med det mest velegnede materiale og det enklest mulige udtryk.

I april 2014 blev Randi overtaget af ECO Schulte GmbH & Co. KG, en familieejet tysk producent af dørtilbehørs- og låseprodukter.

Læs mere om DøreAART designers står bag Randis dørgreb, Randi-Line® Wing.
Wing er blevet hædret med de prestigefyldte design-priser Iconic Award 2016 samt German Design Award 2017, af det tyske designråd, der fremhæver Wings eksemplariske design, ergonomi og kvalitet.
Wing leder tankerne hen på en flyvinges strømlinede kurver, oghovedideen bag dørgrebet har netop været at lade det forme af dets møde med hånden – organisk, robust og tidløst i sit design.
Dørgrebet leveres i rustfrit stål og messing.

Pakhusene i Aarhus har Wing dørgreb.


Arkitektur, funktion og ergonomi er fundamentet for den spændende dørgrebsserie, designet af Arkitektfirmaet C.F. Møller.
Et seriøst bud på en moderne klassiker i den velkendte Randi-Line® kvalitet. Dørgrebet blev tildelt den fornemme iF Product Design Award i 2009.
Randi-Line® Komé er en komplet serie af dørgreb, vridere, rosetter og skilte. Serien leveres i rustfrit stål og messing.

Bestsellers Domicil, Aarhus har Komé dørgreb.

Classic-Line® er udviklet i samarbejde med Benedicte og Poul Erik Find. Serien er specielt fremstillet til brug for restaurering og bygningsforbedring.
Beslagserien, der er fremstillet i massiv messing, er udført i to design, H-form og C-form, således at Classic-Line® danner en fællesnævner for skiftende bygningshistoriske perioder.
»En analyse af forskellige bygningshistoriske perioder påpeger groft sagt to dominerende stilelementer, »cirklen« og »firkanten«, hvorfor Classic-Line® er tilpasset med C-form og H-form.«

Villa Ydernæs, Aarhus har Classic-line dørgreb.

”Grata” betyder velkommen, og det er netop det indbydende der er karakteristisk ved Friis & Moltkes nye dørgreb. En vigtig detalje ved et dørgreb.
Grebet byder på en unik materialesammensætning, der gør det muligt at skabe en sammenhæng med bygningens interiør. Den rustfri hals kan kombineres med et greb i enten matbørstet rustfrit stål, sort POM eller eg.
Det enkle og geometriske formsprog, som ofte kendetegner Friis & Moltkes design, gør det let at placere grebet i moderne nybyggeri såvel som i klassisk arkitektur.

Skagens Museum har Grata dørgreb.

Kontaktinformation
Randi A/S
Mirabellevej 3
8930 Randers NØ
Tlf:+45 86 42 75 22
Email:  
Vi-bner-d-re-til-en-verden-af-muligheder