Billede2

"New water supply Oslo project" digitaliseres med MTWO

 

I Oslo er man ved at opbygge en ny vandforsyning for at sikre et redundant vandforsyningssystem. I dag er byens vandforsyning sårbar, for hvis en vigtig del af vandforsyningen svigter, er der kun én hovedkilde, Maridalsvannet, og ét vandbehandlingsanlæg. Anlæg af nye vandledninger i hele byen er en vigtig del af hovedprojektet.



Joint venture får tildelt kontrakten om "Drinking water tunnel"

Et joint venture mellem den norske ingeniør- og entreprenørvirksomhed AF Gruppen og den italienske tunnelbygningsspecialist Ghella har fået tildelt kontrakten om at bygge nye drikkevandsledninger til Oslo. Vandledningerne vil have flere tilslutningssteder, som vil forbinde de nye vandledninger med de eksisterende vandledninger langs ruten. Ca. 11 km tunnel vil blive boret med en tunnelboremaskine (TBM) og 7 km tunnel vil blive udgravet med boremaskine og sprængning. Desuden skal joint venture-selskabet AF Ghella bygge drikkevandsbassiner og en pumpestation.

 

Forbindelse af tunneler ved at forbinde teams, data og processer!

AF Ghella havde brug for en integreret platform til effektiv styring af projektet og digitalisering af processerne. De ønsker at erstatte individuelle regneark med forbundne workflows, der understøtter en problemfri digitalisering af deres processer. Og endelig en platform, hvor alle interessenter i projektet har nem adgang til realtid data for at få et effektivt samarbejde.

 
Læs mere her.