<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> BLC fejrer 1000 tilmeldte til IKT leder uddannelsen med rabat
RIB Software | North, Central & Eastern Europe

Annonce

BLC fejrer 1000 tilmeldte til IKT-leder uddannelsen med rabat!

 

Vi har ramt nummer 1000 uddannede IKT-leder fra BLC og det vil vi gerne fejre! Vi vil derfor forkæle de første ti som tilmelder sig uddannelsen med en rabat på 1000 kr. Så vi kan få endnu flere IKT-ledere 🎓

Så hvis du allerede går med tanker om at tilmelde dig IKT-leder uddannelsen, er det en god idé at slå til nu. 

 

Vi er meget stolte over, at Byggeriets Ledelsescenter siden 2013 har været byggeriets professionelle udbyder af uddannelse og vidensdeling – og ikke mindst branchens mest foretrukne IKT-leder uddannelse.

Vores tidligere deltager siger: 

 

“Generelt set er jeg meget tilfreds med uddannelsen. super spændende indlæg og fagligt dygtige undervisere. Det var rigtig godt med gruppearbejde og workshops, så vi fik direkte indarbejde teorien i øvelserne og fik sat nogle realistiske scenarier op. stor ros herfra! 😊" 

 

På IKT-leder uddannelsen vil du stifte bekendtskab med alt fra lovgivning, beslutningstagen og ledelse, så du er helt klar til tage ud på byggepladsen!  

 

Vi håber at se dig på uddannelsen!  

Skynd dig at tilmeld dig her. 

Skriv: "IKT-1000" i kommentarfeltet når du tilmelder dig. 

 

Rabatten udløber, når de første 10 deltagere er tilmeldt - Det er først til mølle. 

Kontaktinformation
RIB Software
Ryesgade 19C, 3. sal
2200 København N
Tlf:+45 35 245 250
Email:   info@rib-software.dk