<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> CBS_entreprise_aftale_RIB
CBS Entreprise indgår aftale med RIB A/S

Annonce

CBS Entreprise indgår aftale med RIB A/S

CBS Entreprise beskæftiger sig med nybyggeri, ombygning, renovering og vedligeholdelse. De udfører byggerierne i hoved- og totalentreprise, samt fagentreprise og storentreprise, og har nu investeret i Byggeweb Capture.


Byggeweb Capture er et værdifuldt værktøj til kvalitetssikring for alle udførende parter, der skal udføre kontroller og dokumentere kvaliteten og omfanget af det udførte arbejde på pladsen.
Med Capture kan registrering af fejl og mangler og digital mangelliste bruges konstruktivt undervejs og til sidst indgå i det samlede dokumentationsmateriale som supplement til kontrolskemaer.

 

CBS Entreprise beskriver selv, at de altid tilstræber at kommunikere åbent og ærligt – og i sidste ende at aflevere projektet til tiden, til budgettet og i den forventede kvalitet. Her håber RIB, at Byggeweb Capture kan bidrage til optimering af processen.

 

Læs mere om, hvordan Byggeweb Capture og RIBs andre IKT-værktøjer kan være med til at skabe værdi i dit byggeprojekt her.

 

Kilde:http://cbs-entreprise.dk/ 

Kontaktinformation
RIB A/S
Ryesgade 19C, 3. sal
2200 København N
Tlf:+45 35 245 250
Email:   info@rib-software.dk
CBS_entreprise_aftale_RIB