Release Nyhed Forside Website

Connex Construction Cloud - Ny release 2022.2

Vi er stolte af at kunne præsentere KS-planer i Connex, så hele kvalitetssikringen kan håndteres digitalt. Som bruger kan du også få glæde af andre gode nyheder og forbedringer - se hele listen herunder.

 

Hold styr på kvalitetssikringen i Connex!

Det er nu muligt at oprette KS-planer til projekter, og Projektadministratorer kan opsætte planerne efter specifikke krav og behov.
Brugere med adgang til KS-planerne kan se kontrolpunkter og fremgang, eksportere oversigter og rapporter, samt oprette registreringer på baggrund af planernes opsætning. KS-planerne er også tilgængelige på Connex Mobile, hvor brugere kan finde relevante KS-planer, se kontrolpunkter og metadata, samt oprette registreringer.

 

Læs mere om kvalitetssikring her.

 

Se hvordan du opretter KS-planer i Connex med denne guide.

 

Vedhæftede filer eksporteres i en .zip fil

Når du som bruger opretter en rapport med opgaver eller registreringer, som har vedhæftede filer og billeder, kan du vælge om du vil medtage vedhæftningerne.
Hvis du medtager vedhæftninger i din rapport, vil alle billeder, filer og lignende eksporteres til en .zip-fil, hvor hver registrering/opgave har en tildelt mappe, så det er nemt for dig at finde filerne.

 

Kopiér tjeklister fra andre projekter

Du kan nu kopiere en tjekliste fra ét projekt til et andet projekt. Det gør det nemt for dig at genbruge opsætninger og spare tid.

Med denne funktion kan du opbygge et bibliotek med skabeloner baseret på din virksomheds standarder, og hurtigt komme i gang på nye projekter.

 

Læs mere om Connex her

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.