Investering i prisvindende virksomhed

 

Vi er glade for at kunne meddele, at vi har investeret i den ledende Indisk-baserede IoT, AI og Blockchain software leverandør Winjit.

 

40% organisk vækst p.a. og kontrollerende aktiepost inden for 4 år.

 

Investeringen er baseret på EBITDA x7 gange det forventede regnskabsår 2019 EBITDA. RIB opnår en andel på 15% i Winjit og har mulighed for at opnå en yderligere kontrollerende andel i Winjit gennem call options, der kan ske over de næste 4 år. Winjits organiske vækst forventes at nå 40% p.a.

 

Prisvindende virksomhed ”Top 10 IoT og AI løsningers leverandør fra Indien”

 

Winjits mest avancerede software indenfor AI, machine learning og IoT er blevet anerkendt gennem flere priser, såsom ’The Economics Times India MSE Award’ og er nomineret som en af de ti mest lovende IoT løsningsleverandør i industrien af CIO Insider i 2019, såvel som en af de 10 mest anbefalede leverandører af kunstig intelligens.

 

300 IT-eksperter med fokus på USA plus 35 lande

 

Med over 300 IT-eksperter i New York, Johannesburg, Bangalore, Nashik og Pune, hjælper Winjit globale kunder med digital transformation i mere end 35 lande med et stærkt fokus på det amerikanske marked.

 

MTWOs nye software moduler IoTSence, PredictSense & VisionSense kan vinde 100.000 MTWO Platform brugere midtvejs inden for de første 2 år.

 

Med deres produkter IoTSense, PredictSense and VisionSense, har Winjit udviklet state-of-the-art software applikationer, som vil blive integreret i RIB MTWO’s vertikale cloud platform: IoTSense er en avanceret IoT full scale platform, som forbinder moderne såvel som ældre protokol sensorer on the edge og cloud for at give realtidsanalyse, regelbaserede handlinger og machine-to-machine kommunikation; PredictSense er en automatiseret machine learning platform, der hjælper virksomheder med at løse komplekse real-tid problemer med high power algoritmer på en åben API struktur, og med VisionSense, bringer Winjit billede genkendelsesløsninger til industriers udfordringer med processer.

 

Integrationen vil accelerere digitaliseringen og automatiseringen i byggebranchen ved at bringe Winjits nye teknologi IPR-applikationer, der spænder fra Iot, AL & ML og blockchain, ind i RIBs produkt portefølje og MTWO platformsteknologi. Særligt den planlagte integration af Winjits softwareprodukter i iTWO Facility Management og i ITWO Supply Chain Management vil bidrage til dette mål.

 

Grundlagt i 2004 af to unge indiske entreprenører Abhijit Junagade og Ashwin Kandoi, har Winjit brugt næsten to årtier på at opbygge kernekompetencer i ny teknologi såsom IoT, AI & ML, blockchain og fintech løsninger. Disse teknologier er afgørende komponenter i MTWOs produkt portefølje platform og vil muliggøre nye digitale virksomhedsmodeller i bygge- og EPC-industrierne.

 

Winjits løsninger vil ligeledes bidrage til at skabe yderligere momentum til RIBs initiativ til McTWO - verdens første kunstig intelligens ingeniør. Winjits og RIBs tech stach vil ved brug af MTWO infrastrukturen indgå i et optimalt samspil, og derved komplementere hinanden.

 

Abhijit Junagade, CEO, Winjit: ”I Winjit er vi enormt glade for at være en del af RIB familien. Vores strategi og fokus på IoT, kunstig intelligens og machine learning software applikationer er i tråd med RIBs MTWO platform. Vi ser frem til at arbejde tæt sammen med RIB teams i byggeindustrien verden over. RIBs engagement for Winjit viser skalerbarheden af denne virksomhedsmodel. Dette partnerskab styrker Winjits mulighed yderligere for at servicere kunder og medarbejdere verden over”.

 

Tom Wolf, CEO, RIB Group: “loT, AI, machine learning og blockchain baner vejen for fremtidens teknologier for smart city og smart living. Jeg er meget glad for at arbejde sammen med de to unge og visionære entreprenører, Abhijit Jungade og Ashwin Kandoi, som deler samme vision som mig om at levere den bedste infrastruktur for den næste generation. Investeringen i Winjit understreger RIB Groups stærke engagement i at videreføre vores portefølje af løsninger til at udvikle industrien.”

 

Om Winjit

 

Grundlagt i 2004 af teknologientreprenørerne Abhijit Junagade og Ashwin Kandoi, er Nashik-baserede Winjit indiens førende udbyder af innovative software ingeniørløsninger. Winjit beskæftiger mere end 300 eksperter inden for loT, AI, ML og blockchain, og tilbyder deres produkter og serviceydelser for kunder globalt. Understøttet af salgskontorer i Sydafrika (Johannesburg) og USA (New York og San Francisco) fortsætter Winjit med at levere nye banebrydende teknologiske løsninger til deres 100+ globale kunder. Gennem deres voksende portefølje af softwareløsninger har Winjit udviklet et let implementerbart sæt af loT, AI og ML løsninger, der gør nye teknologier til en realitet for deres kunder.