Ny undervisningsbygning i Helsingør

Studerende og medarbejdere på HF & VUC Nordsjælland kan glæde sig til nye lærings- og undervisningsrammer i 2021.

Afdelingen på Montebello ved Gurrevej i Helsingør får en ny undervisningsbygning opført. Uddannelsesinstitutionens ledelse har i årevis haft et ønske om at få skolen rykket tættere på byen og tættere på stationen, som nu realiseres med projekt ”HF & VUC Nordsjælland – Helsingør”.
Bygningen opføres i 3 etager og kommer minimum til at rumme 12 klasselokaler. Afdelingen i Helsingør bliver 2.500 kvadratmeter og kommer konkret til at indeholde faglokaler til både billedkunst, geografi. biologi og naturfag, samt fællesfaciliteter, vejledningslokaler/administration og lærerfaciliteter.

Moderne bygning skal passe til resten af området

Bygningen opføres således, at det er et helstøbt billede, man får, når man kommer kørende ned ad Kongevejen. Den kommer til at passe ind i byens historiske kontekst i forhold til materialer såvel som udtryk, hvilket gøres for at undgå lokal kritik.  
Hos RIB A/S er vi glade for, at flere af vores løsninger – Byggeweb Projekt, Byggeweb Udbud og Byggeweb Capture bliver anvendt til et projekt, som er med til at understøtte læring og fremtidssikre studiemiljøet i HF og VUC Nordsjælland.

Vi ser frem til at se det færdige slutprojekt i 2021.

Følg RIB A/S på LinkedIn og hold dig opdateret på de seneste nyheder inden for byggebranchen.