<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> RIB og Microsoft g r sammen
.-.
RIB og Microsoft går sammen

Annonce

RIB og Microsoft går sammen

RIB og Microsoft går sammen om at udvikle verdens største vertikale cloud til bygge- og ejendomsbranchen

Vi har sammen med Microsoft, som er førende indenfor cloud-first og mobile-first på verdensplan, indgået et samarbejde omkring et fælles projekt, som vi kalder MTWO - verdens største vertikale cloud til bygge- og ejendomsbranchen.

Bygge- og ejendomsbranchen er en af verdens største brancher med et forbrug på over 10 billioner USD på verdensplan og en forventet vækst til USD 14 billioner i 2025, og rummer derfor et meget stort potentiale for produktivitetsforbedring gennem cloud-baserede 5D BIM-teknologier.
 

Proof of Concept

Ved den officielle lancering i Hong Kong, annoncerede RIB og Microsoft sammen med den verdensledende byggeentreprenør, Country Garden Holdings Company Ltd. og RIB's joint venture, YTWO, at der samarbejdes på et Proof of Concept for MTWO (et projekt, som skal afprøve konceptets gennemførlighed). Målet med samarbejdet er at optimere brugen af big data i planlægnings-, bygge-, drifts-, vedligeholdelses- og ledelsesprocesser.

Den fælles vision for Country Garden og YTWO er at digitalisere bygge- og ejendomsbranchen ved at skabe et verdensklasses next-generation system sammen, som kan understøtte det nyeste indenfor big data, cloud, apps, kunstig intelligens og andre digitaliserede teknologier mhp. at styre hele byggeprocessen fra design, budgettering, planlægning, indkøb, styring af leverandørnetværk og projektledelse til praktisk udførelse i ét enkelt system. Country Garden og YTWO arbejder for øjeblikket på et Proof of Concept for YTWO's teknologi i Forest City, Country Garden's smart city-projekt i Malaysia.

 

MTWO - verdens første vertikale cloud til bygge- og ejendomsbranchen

For at skabe nye løsninger baseret på den viden og big data, som flyder fra YTWO's platform, har vi sammen med Microsoft skabt verdens største vertikale cloud til bygge- og ejendomsbranchen, MTWO, som er skræddersyet til bygge- og ejendomsbranchen. Den giver optimeret cloud-ydelse til BIM-modeller, optimeret datastyring til byggeprojekter på Azure virtuelle maskiner og skaber nye løsninger med kunstig intelligens til understøttelse af det daglige arbejde i bygge- og ejendomsbranchen.

MTWO vil integrere RIB's knowhow indenfor byggebranchen med Microsoft's Artificial Intelligence (AI)-baserede BoT-løsninger, Azure Internet of Things (loT) suite og Mixed Reality-løsninger med Microsoft's HoloLens. MTWO's fokus på bygge- og ejendomsbranchen understøttes af et team af branchefagfolk og IT- og cloud-eksperter, som har dedikeret sig 100 % til digitaliseringen af bygge- og ejendomsbranchen. Gennem regelmæssige hackathon-møder mellem Microsoft's og RIB's udviklingsteams, en fælles go-to-market strategi for vores virksomheders salgsteams i de tre målregioner, Kina, USA og Europa, understøttet af en fælles præsentation af MTWO-løsningen ved events, workshops og i de globale Microsoft oplevelsescentre, så vel som en tæt koordinering på ledelsesniveau, kan MTWO til fulde udnytte vores virksomheders globale R&D, salgs-, marketings- og ledelseskapaciteter.
 

Læs mere om samarbejdet mellem Microsoft og RIB her
Kontaktinformation
RIB A/S
Ryesgade 19C, 3. sal
2200 København N
Tlf:+45 35 245 250
Email:   info@rib-software.dk
RIB-og-Microsoft-g-r-sammen