IKT opdatering - LinkedIn opslag (2)

Styrk dine kompetencer inden 2021 - Bliv IKT-leder.

 

Tilmeld dig årets sidste online IKT-leder uddannelse

Hos Byggeriets Ledelsescenter har vi haft et travlt og spændende 2020, hvor vi, trods COVID-19, har gennemført hele 6 fuldt bookede IKT-leder uddannelser - og nu glæder vi os til at slutte året med et sidste online hold. Holdet kører den 7. - 11 december.
Du kan læse mere om holdet og tilmelde dig her.

 

COVID-19 har for mange vendt op og ned på hverdagen, og har - på godt og ondt - fået os til at se nye løsninger. For os har krisen bevist, at online uddannelser absolut kan leve op til vores deltageres høje krav til kvalitet og nærvær, når nu situationen ikke inviterer til fysisk fremmøde i samme omfang som tidligere.

 

Skal, skal ikke?

Er du i tvivl om en online uddannelse er noget for dig? Og er du nysgerrig på, hvordan uddannelsesformatet fungerer online?

 

En ting er, at vi fra BLC oplever at online formatet fungerer rigtig godt, men en anden og langt vigtigere ting er, at vores deltagere har en meget positiv oplevelse af vores online uddannelse. Baseret på evalueringer fra tidligere deltagere, er vi ikke i tvivl om, at vores online IKT-leder uddannelse er noget, som vækker begejstring. Et udpluk af tidligere deltagere fortæller:

 

"IKT-leder uddannelsen var en øjenåbner for mig. Jeg er glad for min deltagelse og alle lærerne var yderst professionelle og dygtige til at undervise – også online, selvom jeg var skeptisk inden jeg startede."

 

"Det hele fungerede ret godt til mig, som helt grøn i IKT, og jeg fik 110% ud af det som jeg ville. Jeg føler mig godt klædt på til at arbejde med det ude i virkeligheden"

 

Højt fagligt niveau - helt uden kompromiser

På vores ONLINE uddannelse sørger vi for et højt fagligt niveau, så du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten samtidig med du får en langt højere fleksibilitet – alt imens du sidder derhjemme på din egen computer.

 

Samme anerkendte uddannelse

Når du vælger vores online uddannelse, får du præcis samme udbytte, som hvis du vælger vores fysiske uddannelse. Du bliver klædt på til at lede og koordinere IKT-byggesager på et solidt fundament.

 

Tilmeld dig 7. - 11. december 2020 her

Kun DKK 14.995,- pr. person (ekskl. moms)

 

Tilmeld dig allerede nu et hold i 2021!

Vores ambition om fortsat at øge produktivitet og konkurrenceevne i dansk byggeri slutter dog ikke her. BLC ser frem til at gentage succesen næste år, hvor vi i første omgang stiller skarpt på første halvår med 3 planlagte hold - to online hold og ét hold i København!

 

Tilmed dig allerede nu for at sikre en plads på et hold i det nye år - der er rift om pladserne!

 

IKT-leder uddannelsen ONLINE - tilmeld dig her:

️ 1. - 5. februar 2021

️ 12. - 16. april 2021

 

IKT-leder uddannelse i KBH - tilmeld dig her:

➡️ 7. - 9. juni 2021