IKT-Leder_Uddannels_LinkedIn

Tag din kollega under armen: IKT-lederuddannelse


Få indblik i både bygherre, arkitekters og rådgivers perspektiv og vær med til at udvikle en fælles forståelse for, hvad et godt byggeri indebærer. IKT-lederuddannelsen hos BLC er Danmarks mest anerkendte og søgte certifikatgivende uddannelse.


Siden 2013 hvor vi lancerede IKT-lederuddannelsen for første gange, har vi igennem snart 10 år lært en masse og gjort os mange vigtige erfaringer, om hvad der gør sådan en uddannelse til en succes – specielt for vores altid engagerede deltagere. Vi har udviklet os i takt med emnerne, som uddannelsen strækker sig over, og vi har ikke mindst lært en masse om de mennesker vi underviser.

I den forbindelse har vi bl.a. oplevet at det har haft en positiv effekt på de deltagere, som har gennemført uddannelsen sammen med en kollega. Både under uddannelsen, men også i det efterfølgende arbejde med IKT.

 

 

Deltag med en kollega på uddannelsen


Når du deltager sammen med en kollega på uddannelsen, har I bedre mulighed for at udvikle jer efter efterfølgende, da I begge får en intern sparringspartner, som kan løfte arbejdsopgaverne sammen med dig. Samtidig sparer din arbejdsgiver også penge ved at du tager din kollega med under armen, da det helt enkelt skaber mere værdi på jeres arbejdsplads. Vi oplever generelt også et stort engagement under uddannelsesdagene for de deltagere, som har deltaget sammen med en kollega.

Så har du en kollega, som du synes skal med på uddannelse? Så skynd dig at tilmelde dem og spar 10%. Blot skriv ’Kollega rabat’ i kommentarfeltet på tilmeldingsformularen.Hvad får jeg ud af IKT uddannelsen?


Når du er færdig med uddannelsen vil du være klædt på til at:

  • forstå alle krav i IKT-bekendtgørelsen og konsekvenser for byggeprocessen

  • udarbejde konkrete IKT-aftaler og IKT-specifikationer

  • være bekendt med juridiske og kontraktuelle forpligtigelser og dit ansvar som IKT-leder

  • kunne implementere en IKT-strategi i praksis og udøve forandringsledelse i relation til strategien

  • drive byggeprojekter i mål med minimeret risiko, korrekt regelefterlevelse og bedre bundlinje

  • lede IKT-koordineringen gennem processen – blandt andet ved hjælp af et såkaldt roadmap

  • styrke din virksomheds konkurrenceevne

  • indgå i et professionelt netværk af samarbejdspartnere og potentielle nye kunder.


Læs mere og tilmeld dig her: https://www.byggerietsledelsescenter.dk/oversigt/2022/11/8/tag-din-kollega-under-armen-ikt-lederuddannelse