<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Teknologi processer kompetencer
RIB A/S

Annonce

Teknologi, processer & kompetencer

Udnytter din virksomhed potentialet ved digitalisering?

 

Digitaliseringen ruller derudaf og teknologi er blevet en mere eller mindre fast bestanddel igennem hele byggeprocessen og helt ud på byggepladsen. Dog er der flere og flere virksomheder i byggebranchen, der tilkendegiver, at de ikke får det ud af teknologien, som de burde og at der gemmer sig et stort potentiale, hvis teknologien blev sat ordentligt i spil.

 

På uddannelsen ”Digital Transformation & Byggeteknologi” får du indsigt i, hvordan du bruger ny teknologi og hvordan det skaber værdi til at opnå konkurrencefordele for din virksomhed. Du lærer også, hvordan digitalisering og teknologi ændrer den måde man samarbejder på virksomheder i mellem. Uddannelsen fokuserer på, hvordan teknologi, processer og kompetencer kan forbedre dine byggeprojekter og øge produktiviteten i byggeriet som helhed.

 

”Uddannelsen henvender sig til specialister f.eks. VDC-managers og BIM-koordinatorer. Man kommer i dybden med teknikken og forståelsen af den, samt hvordan man implementerer den og måske vigtigst af alt, hvad det giver af økonomiske fordele og tid” - fortæller Søren Nielsen – Afdelingschef Hos Kemp & Lauritzen, som er tidligere deltager på uddannelsen.

 

Se hvad tidligere deltagere og undervisere fortæller om uddannelsen Digital Transformation & Byggeteknologi™ 

 

På denne 3-dages diplomuddannelse bliver du mødt af dedikerede undervisere, som har fingeren på pulsen og vil få dig til at tænke anderledes om brugen af teknologi på nye måder og samtidig sætte tingene i et nyt perspektiv. Der stilles ingen krav til tekniske forudsætninger for at deltage på uddannelsen, men derimod masser af gå på mod og viljen til at lære og dygtiggøre dig.

 

Lige nu kan du tilmelde dig med Early Bird rabat på 15% frem til den 23. august – næste hold afholdes i København den 2.-4. oktober begge dage inklusiv.

 

Læs mere om uddannelsen her

Kontaktinformation
RIB A/S
Ryesgade 19C, 3. sal
2200 København N
Tlf:+45 35 245 250
Email:   info@rib-software.dk