<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> bgb_aftale_rib_jobcenter
BGB A/S indgår aftale med RIB A/S

Annonce

BGB A/S indgår aftale med RIB A/S

Som led i opførelsen af Københavns nye Jobcenter, der forventes at stå færdigt i indgangen af 2019, har BGB A/S med Ottilia som bygherre, valgt at investere i Byggeweb Projekt. Det er hensigten at Københavns i alt 5 jobcentre nu skal samles i et stort center, beliggende i Lundbecks gamle kontorbygninger. I det nye store jobcenter forventes det, at der skal arbejde næsten 1000 medarbejdere, og der vil hver dag være op til 1500 borgere på kursus eller til samtale i huset.

 

BGB A/S er en dansk byggevirksomhed med solide rødder i tømrer- og snedkerhåndværket. BGB A/S udfører alle opgaver inden for nybyg og renovering, i fagentreprise, hovedentreprise, storentreprise og totalentreprise.

 

 

Byggeweb Projekt er lig med nem, sikker og struktureret projekthåndtering, som giver målbar værdi, minimerer fejl, forsinkelser og miskommunikation, og skaber fuld dokumentation.

Kilder: http://www.bgb.dk/om-os/, http://www.bgb.dk/om-os/bgb-totalentreprise-paa-koebenhavns-nye-jobcenter/

 

 

Kontaktinformation
RIB A/S
Ryesgade 19C, 3. sal
2200 København N
Tlf:+45 35 245 250
Email:   info@rib-software.dk
bgb_aftale_rib_jobcenter