BLCview™: Hvordan gør man bæredygtighed til en totaløkonomisk succes?

"Hvis vi samarbejder på tværs af fagområder og roller, har vi mulighed for i fællesskab at insistere på at træffe værdibaserede valg" Nina Kovsted, Adm. Direktør i JJW Arkitekter 

Hvordan får vi et bæredygtigt byggeri til at blive en totaløkonomisk succes? Nina Kovsted kommer med sit bud på, hvordan vi bedst arbejder med bæredygtighed i byggeriet og opnår kvalitet samtidig. Med DGNBs certificeringsordning bliver der gennem samarbejde, tillid og et fokus på at skabe balance mellem den miljømæssige, økonomiske og den sociale bæredygtighed, skabt et bæredygtigt byggeri med værdi og et totaløkonomisk perspektiv.

Med afsæt i en case omhandlende JJW's kontor-domicil, fortæller Nina Kovsted om, hvordan nogle simple mål med byggeriet var med til at opnå en guld certifcering i DGNBs certificeringsordning. Kontoret, der blev tegnet og opført i 2007, havde blandt andet fokus på at på at skabe et lyst miljø med god akustik der medførte trivsel hos brugeren. Certificeringen bekræftede hvor vigtige de parametre som JJW's kontorer blev bygget på er, for at opnå kvalitet i byggeriet.

Se Nina Kovsteds inspirerende oplæg, og bliv klogere hvor hvordan vi implementerer de grønne værdier i byggeriet, og samtidig opnår en totaløkonomisk succes. 


BLCview - et forum for vidensdeling og inspiration

Omdrejningspunktet hos RIB er at være leverandør af både software og brainware til de gode løsninger til dagens og fremtidens byggeri. Og med BLCview har vi skabt et forum for vidensdeling, inspiration og sammen med markante profiler fra byggebranchen formidle og ikke mindst udfordre branchen til hele tiden at søge nye veje, udvikle og udnytte ny teknologi, optimere processer og i sidste ende opnå bedre resultater for byggeriet.

Vil du holde næste BLCview?

Senest har vi bl.a. haft besøg af Lene Espersen, direktør i Danske Arkitektforeninger, som brænder for værdiskabelse i byggeriet. Vil du også dele ud af din viden og inspirere branchen med det du brænder for? Så send en mail til lj@rib-software.dk, og fortæl hvorfor du skal holde det næste BLCview.