<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> fokus asset management aftale rib
.-.
Fokus Asset Management indgår aftale med RIB A/S

Annonce

Fokus Asset Management indgår aftale med RIB A/S

Fokus Asset Management har valgt at benytte Byggeweb Projekt, en professionel projektweb, der fremadrettet skal sikre struktur, sikkerhed og dokumentation i høj kvalitet på opførelsen af Østerport II.


Østerport, som vi kender det, undergår i disse år en imponerende og spektakulær forvandling – og et nyt levende kvarter ser snart dagens lys. 
Her bidrager Østerport II med fremtidens kontorhus, der byder på masser af butiksliv og spændende arkitektur. Med Østerport II bliver området ved Østerport Station og Oslo Plads åbnet op, og et levende og imødekommende byrum med kommer til syne.

Læs mere om hvad Byggeweb Projekt kan gøre for dit projekt  

Fokus Asset Management A/S er en dansk ejendomsforvalter, der udover at investere på vegne af forskellige investorer, også tilbyder en række administrative og rådgivende services. Heriblandt risikoanalyse og porteføljerådgivning samt forvaltning, udlejning og administration af ejendomme.

Kilder: www.osterport2.dk & www.fokusasset.dk

Kontaktinformation
RIB A/S
Ryesgade 19C, 3. sal
2200 København N
Tlf:+45 35 245 250
Email:   info@rib-software.dk
fokus-asset-management-aftale-rib