<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> ikt leder uddannelsen sidste chance
.-.
Last minute tilbud - BLIV IKT-LEDER!

Annonce

Last minute tilbud - BLIV IKT-LEDER!

få 15% rabat på uddannelsen d. 25.-27. februar i Købehavn.

Nu er det sidste chance for at tilmelde dig vores anerkendte IKT-leder uddannelsen™ der afholdes d. 25. februar til d. 27. februar. Uddannelsen klæder dig på til at styre dine projekter i mål med minimeret risiko, bedre bundlinje og under opfyldelse af de til enhver tid gældende krav. Skriv koden "B&AA" i kommentarfeltet, og få 15% rabat. Læs mere og tilmeld dig her.


Byggeriets Ledelsescenter har allerede uddannet mere end 600 IKT-ledere, og har gjort dem i stand til at gå ud og tage ansvaret for IKT i deres virksomhed. Alle parter i byggeriet er oftest repræsenteret på uddannelsen - både bygherre, bygherrerådgivere, rådgivere og entreprenører - og det giver god sparring, erfaringsudveksling og ikke mindst en langt bedre forståelse for hinandens situation og dermed alletiders mulighed for at forbedre samarbejdet i branchen.

Pernille Petersen fra Henry Jensen A/S var med på vores uddannelse i 2018, og hun har udtalt: ”Rigtig god, meget relevant og spændende undervisning, hvor vi også blev opdateret med den nyeste viden i bekendtgørelserne og lovene omkring IKT”
BLC har uddannet mere end 600 IKT-ledere! Evalueringer fra tidligere uddannede IKT-ledere viser, at hele 98% vil anbefale uddannelsen til andre.

Læs mere og tilmeld dig her.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


IKT-Leder uddannelsen™ er en kort, præcis uddannelse, der giver et overblik over hvad IKT-implementeringen i dansk byggeri omhandler, uden at gå unødigt i detaljer.

- Jens Molter, B. Nygaard Sørensen


Nu har vi certifikat på, at kunne varetage IKT-ledelsen på store og mindre projekter. Jeg kan helt sikkert anbefale IKT-Leder uddannelsen™ fra BLC.

- Jonas Wildt Rosenkilde, LEAN Design

Kontaktinformation
RIB A/S
Ryesgade 19C, 3. sal
2200 København N
Tlf:+45 35 245 250
Email:   info@rib-software.dk
ikt-leder-uddannelsen-sidste-chance