Danmarks nye IPP-ledere

Annonce

Danmarks nye IPP-ledere

De sidste 3 dage har Danmarks nye IPP-ledere gennemgået en intensiv uddannelse i IPP-ledelse.


Hvilke krav skaber værdi?
Hvordan får vi alle aktører til at arbejde i samme retning?
Hvordan får vi færre fejl og ekstra omkostninger i projektet?
Hvordan får de udførende indsigt i og værdi ud af 3D modellerne?

Alle disse spørgsmål og mange flere fik deltagerne svar på under uddannelsen, IPP™ processen er udviklet gennem flere års hardcore arbejde med IKT og BIM. Processen tager afsæt i den mest effektive vej til målet og med inddragelse af alle projektets parter. Alle aktører bliver hørt og inddraget. Det er netop derfor, at IPP™ erfaringsmæssigt skaber en besparelse på op til 15% af byggesummen og reducerer konflikter og forsinkelser.

Uanset om du er bygherre, bygherrerådgiver, rådgiver eller entreprenør, er der klare fordele at hente med IPP™ processen. Alle disse aktører var repræsenteret på uddannelsen og der var masser af sparring og erfaringsudveksling parterne imellem. 

IPP-leder uddannelsen gør dig i stand til selv at køre et projekt iht. til IPP™ metoden. Du lærer at stille de rigtige krav og styre IPP™ processen fra a-z. Du lærer også hvorfor det er vigtigt at integrere viden fra alle projektets deltagere gennem øget samarbejde og transparens, samt at nedbringe den usikkerhed, der er ved den traditionelle projektproces. 

Næste uddannelse løber af stablen den 14.-16. november 2017 - book din plads allerede nu. 

Læs mere om IPP-leder uddannelsen

Kontaktinformation
RIB A/S
Ryesgade 19C, 3. sal
2200 København N
Tlf:+45 35 245 250
Email:  
ipp-leder-uddannelsen-hold1