Mogens Rasmussen A/S investerer i nyt KS-værktøj

Mogens Rasmussen, beliggende i Middelfart, er forhandler af Europas største sortiment af akustiske metallofter, facadebeklædning og solafskærmning. Nu investerer virksomheden i Byggeweb Capture som KS-værktøj til egenkontrol og opgavestyring.


Mogens Rasmussen har brug for et digitalt værktøj til at styre indgående ordre videre til deres underentreprenører, hvor der er en KS-funktion samt notificering om at opgaven venter. Derudover er der behov for et KS-værktøj til egentlige projekter, hvor der laves egenkontrol og rapporter med registreringer. Valget faldt på Byggeweb Capture og Mogens Rasmussen får dermed en fælles standard på tværs. Det forventes at den tidsmæssige ressource, der i dag bruges på at løse opgaven, kan minimeres, således at fokus og tid kan målrettes mere værdiskabende opgaver. Derudover forventer Mogens Rasmussen bedre dokumentation og overblik.
 

Om Mogens Rasmussen A/S

Mogens Rasmussen kan tilbyde et bredt sortiment af kvalitetsprodukter og fortæller selv, at de er leverandør til den del af byggevaremarkedet, der lægger vægt på høj teknisk kvalitet og et moderne funktionelt design. Mange års erfaring gør Mogens Rasmussen A/S til en velvalgt samarbejdspartner, når der skal findes kompetente løsninger til både store som små byggerier.