RIB indgår stor iTWO aftale med Procter & Gamble

RIB koncernens amerikanske datterselskab har indgået en stor aftale med den verdensomspændende Procter & Gamble (P&G) koncern om implementering af 5D BIM løsningen iTWO.

P&G, der har hovedkontor i Cincinnati, Ohio, søger kontinuerligt at forbedre sin produktivitet, koststrukturer og supply chain management kombineret med et stærkt fokus på innovation. Det er for at fremme initiativerne på disse områder, at P&G vil anvende iTWO teknologien, der skal understøtte planlægningen og forvaltningen af koncernens kapitalinvesteringer.

 

P&G blev grundlagt i 1837 af William Procter og James Gamble, og koncernens vareudbud omfatter primært en bred vifte af rengøringsmidler og produkter til personlig pleje, babypleje og sundhedspleje. Med en omsætning på over $65 milliarder USD i 2016 og en markedsværdi på over $228 milliarder USD er Procter & Gamble placeret i top 50 på Forbes Global 2000 listen.

"Vi er meget glade for at få en produktionsvirksomhed som teknologipartner, som er baseret i USA og som er en vigtig spiller på globalt plan", siger RIB Americas' CTO Mickey A. Carr. "P&G har etableret sig som en innovativ global leder og deler vores vision om at anvende den nytænkning, nye arbejdsmetoder og ny teknologi, iTWO står for, til at industrialisere byggebranchen vha. principperne bag Industry 4.0."

 

Om RIB

RIB koncernen er en innovativ leverandør til byggebranchen. Virksomheden skaber, udvikler og tilbyder Project Management og VDC løsninger til bygge- og anlægsprojekter i forskellige sektorer over hele verden. RIB’s iTWO løsning er verdens første Big Data 5D BIM enterprise løsning til byggeriet, og Byggeweb er Danmarks mest brugte og værdsatte collaboration platform.

RIB's mål er at øge effektiviteten af byggeriets processer og transformere byggebranchen til det 21. århundredes mest avancerede og digitaliserede branche.

Koncernens hovedkvarter ligger i Stuttgart, Tyskland, og har siden 2011 været noteret på børsen i Frankfurt. Med mere end 700 medarbejdere i over 30 kontorer over hele verden servicerer RIB 100.000 kunder, herunder entreprenører, developers, bygherrer, investorer og regeringer, på områderne byggeri og anlæg, i EPC sektoren mv.

I Danmark er RIB koncernen repræsenteret af RIB A/S (tidligere Byggeweb A/S), hvis 44 medarbejdere servicerer kunder i hele Danmark, Grønland og Færøerne.