JOBOPSLAG: Byggeteknisk rådgiver

Grib chancen for at arbejde med IKT-rådgivning og projektledelse for vores kunder i Jylland. Hos RIB får du mulighed for at skrive en masse nye kompetencer på dit CV samt opbygge et stort netværk.

RIB søger 'Byggeteknisk rådgiver' til fremtidens digitale byggeri

RIB er en pioner i byggebranchen. Vi udvikler en række IKT-værktøjer, som understøtter byggeriets processer fra projektering, udbud og over udførelse til aflevering og drift. En løsning, der samler alle byggeriets parter ét sted og skaber værdi for kunderne i hele byggeriets livscyklus.

Vis vejen for digitale byggeprojekter

Vi søger nu en byggeteknisk rådgiver, som vil formidle fordelene ved vores IKT-værktøjer til vores kunder i det professionelle byggeri. Når vores sælgere har landet en ordre, tager du over. Du er en del af vores selvstyrende teams, hvor du samarbejder med 5 kolleger, der har fokus på salg, rådgivning, projektledelse og undervisning. Her fungerer du som projektleder og du medvirker til at konfigurere og opsætte projektet.

Det betyder, at du:

  • tager dialogen med kunden om deres IKT-projekter og drøfter byggeprocessen fra A-Z.
  • opsætter systemerne og underviser i brugen af dem – det kan både være af bygherre og tilknyttede arkitekter, ingeniører og entreprenører m.fl.
  • afklarer de arbejdsprocesser med kunden, der er nødvendige for at konvertere analoge processer til digitale.
  • løbende afdækker kundens behov og visualiserer supplerende rådgivningsydelser, som kan tilføre værdi.
  • løbende følger projektet og evaluerer processerne.

 

En selvstændig hverdag med stor frihed
Du og dit team har ansvaret for Jylland, og en stor del af dine kunder befinder sig i Århus-området. Da vores hovedkontor er i København, arbejder du fra dit hjemmekontor og kører ud til kunderne herfra.

”Det er et spændende job med masser af frihed og der er masser af sparring at hente, for du mødes med dine kolleger ude hos kunderne flere gange om ugen. Vi har også 6-8 årlige møder i København, så du får et stærkt fagligt netværk,” fortæller din nye leder, Jørgen Klinck.

Dygtig byggeteknisk rådgiver med kommercielle formidlingsevner

Der er flere indgange til stillingen. Måske har du en byggeteknisk uddannelse og/eller har erfaring fra byggebranchen. Frem for alt har du en god forretningsforståelse og et analytisk mindset, og du kan visualisere fordele og udbytte ved vores produkter til kunderne. Og

  • du trives i den udadvendte kunderådgivende rolle og kan skabe relationer til forskellige kunder.
  • du har viden om VDC, BIM og IKT og en generel indsigt i procesoptimeringer.
  • du har kørekort og egen bil.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Fog på 8863 0005.

Har du spørgsmål til selve jobbet, kan du kontakte Country Manager Jens Sjöström på 2071 9900.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag, da vi indkalder løbende til samtale. Ansøgningsfristen er den 4. juni 2018.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen her