<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> sidste chance IKT tilmelding
.-.
Sidste chance for at blive klar til AB18 & ABR18 - Tilmeld dig IKT Leder uddannelsen nu!

Annonce

Sidste chance for at blive klar til AB18 & ABR18 - Tilmeld dig IKT Leder uddannelsen nu!

 


IKT-Leder uddannelsen afholdes i november, København og Aarhus


Vores anerkendte IKT-Leder uddannelse har uddannet mere end 600 IKT-ledere og har gjort dem i stand til at gå ud og tage ansvaret for IKT i deres virksomhed. Alle parter i byggeriet er oftest repræsenteret på uddannelsen - både bygherre, bygherrerådgivere, rådgivere og entreprenører - og det giver god sparring, erfaringsudveksling og ikke mindst en langt bedre forståelse for hinandens situation og dermed alletiders mulighed for at forbedre samarbejdet i branchen.

Pernille Petersen fra Henry Jensen A/S var med på vores uddannelse i september måned, og hun har udtalt: ”Rigtig god, meget relevant og spændende undervisning, hvor vi også blev opdateret med den nyeste viden i bekendtgørelserne og lovene omkring IKT”Sidste uddannelse i 2018 afholdes i november:

København den 5., 12. og 19. november 
Aarhus den 6., 13. og 20. november


BLC har uddannet mere end 600 IKT-ledere! Evalueringer fra tidligere uddannede IKT-ledere viser, at hele 98% vil anbefale uddannelsen til andre.


Læs mere og tilmeld dig her


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


IKT-Leder uddannelsen™ er en kort, præcis uddannelse, der giver et overblik over hvad IKT-implementeringen i dansk byggeri omhandler, uden at gå unødigt i detaljer.

- Jens Molter, B. Nygaard Sørensen


Nu har vi certifikat på, at kunne varetage IKT-ledelsen på store og mindre projekter. Jeg kan helt sikkert anbefale IKT-Leder uddannelsen™ fra BLC.

- Jonas Wildt Rosenkilde, LEAN Design

Kontaktinformation
RIB A/S
Ryesgade 19C, 3. sal
2200 København N
Tlf:+45 35 245 250
Email:   info@rib-software.dk
sidste-chance-IKT-tilmelding