<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Nyt facadesystem halverer projekteringstiden og minimerer monteringsfejl
Nyt facadesystem halverer projekteringstiden og minimerer monteringsfejl

Annonce

Nyt facadesystem halverer projekteringstiden og minimerer monteringsfejl

Med lanceringen af et nyt facadesystem kan arkitekter, entreprenører og montører vinke farvel til langt de fleste udfordringer ved traditionelle facadesystemer. Det er slut med at tilpasse isoleringen omkring det bærende system, slut med at holde styr på mange forskellige komponenter og slut med at bekymre sig om vedligeholdelse af facadens bærende system efterfølgende. Det er ROCKWOOL koncernen som står bag systemet REDAir MULTI, der med et integreret plug’n play stålskinnesystem gør projekteringen og monteringen legende let.

 

I dag lancerer ROCKWOOL koncernen facadesystemet REDAir MULTI. Det er et system med skinner, beslag, isolering og skruer der leveres i ét samlet system. Det hele er tænkt sammen fra første skitse hos arkitekten, til montagen og facadens levetid. Og målet er at lette byggeprocessen fra den første design idé til den sidste skrue er sat i – både hvad angår tid og kompleksitet.

Læs mere om Isolering

 

Projekterings- og monteringstid normeret til det halve

De få komponenter og de sammentænkte beslag, skruer og isolering gør det let for arkitekter at projektere med det nye REDAir MULTI. Plug’n play funktionen betyder også, at montørerne skal bruge halvt så lang tid som ved montering af traditionelle facadesystemer. Endelig er REDAir MULTI en god nyhed for bygherren, der kan færdiggøre byggeriet effektivt og hurtigt og få det fulde udbytte af isoleringen med det samme.

 

”Det er en stor lettelse af arbejdsprocessen fra projekt til færdig byggeri. Systemets alt-i-ét løsning tankegang passer godt ind i og er kærkommen i byggebranchen, hvor tid er penge. Vores montører har testet systemet og peger samstemmende på enkeltheden” siger direktør Jørgen H. Mathiesen fra Kai Andersen A/S.

 

Monteringsfejl bliver minimeret

Normalt forbinder man hurtige processer med risiko for fejl. Men REDAir MULTI og elementerne, som er tænkt sammen fra A-Z, minimerer monteringsfejl.

 

”Vi har bestræbt os på ikke at overlade noget til tilfældighederne ved at skabe et system, hvor elementerne næsten ikke kan sættes forkert sammen. Det håber vi, giver højere tempo og mindre bekymring for fejl i byggeprocessen" siger produktchef hos ROCKWOOL koncernen, Hans Henrik Ter-Borch.

 

ROCKWOOL koncernen har i forvejen løsningen REDAir FLEX facadesystem i samme produktfamilie som REDAir MULTI.

 

Uorganisk system kræver ingen vedligeholdelse

REDAir MULTI er 100 procent uorganisk og kræver derved ingen vedligeholdelse. Også den egenskab er i tråd med ROCKWOOL koncernens ønske om at lette byggeprocesser og den efterfølgende vedligeholdelse af bygninger.

 

REDAir MULTI kommer på markedet i marts 2017, og kan forhandles igennem landets trælaster.

Fakta om ROCKWOOL REDAir MULTI:

- REDAir MULTI er en del af ROCKWOOL koncernens REDAir produktfamilie, som også indeholder facadesystemet FLEX og LINK

- REDAir MULTI består af:

   - galvaniseret stål skinne med indbygget friktionselement for at fastgøre isoleringen

   - stålplade til at justere og korrigere facaden for skævheder

   - klips, fixbeslag og glidbeslag

- REDAir MULTI

- Er 100 procent uorganisk og derfor vedligeholdelsesfri

- Giver frit valg af beklædningstype

- Betyder større opretningsmulighed for regnskærmen

- Giver ingen begrænsninger i byggehøjde

 

Om ROCKWOOL koncernen

ROCKWOOL AS er en del af ROCKWOOL koncernen. Med 2 fabrikker og 443 medarbejdere kan vi som lokal organisation tilbyde avanceret bygningsisolering såvel som industrielle og tekniske løsninger.

 

Hos ROCKWOOL koncernen lægger vi stor vægt på at berige tilværelsen for alle, der kommer i kontakt med vores løsninger. Vores ekspertise danner et solidt grundlag for at håndtere mange af de største udviklinger, man i dag ser inden for bæredygtighed og udvikling.

 

Med omkring 10.500 engagerede kolleger i 38 lande er vi verdens førende leverandør af stenuldsløsninger, herunder bygningsisolering, akustiske lofter, udvendige beklædningssystemer, løsninger til plantedyrkning, tekniske fibre til industriel brug samt isolering til procesindustri, marine og offshore.

 

 

rockwool

Rockwool A/S

ROCKWOOL koncernen er verdens førende leverandør af innovative produkter og systemer baseret på stenuld, som forbedrer miljøet og livskvaliteten for millioner af mennesker.

Kontaktinformation
Rockwool A/S
Hovedgaden 501
2640 Hedehusene
Tlf:46 56 16 16
Web:
Email:   info@rockwool.dk