<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Rockwool Velisolerede luksuslejligheder i Oslo
Velisolerede luksuslejligheder i Oslo

Annonce

Velisolerede luksuslejligheder i Oslo

 

Med deres helt unikke design er Sæter Terrasse nogle af de mest spektakulære boliger i Oslo. Kun det bedste var godt nok i projektet, og derfor faldt valget på ROCKWOOL REDAir FLEX som facadeisolering.

 

 - Målet har hele tiden været at bygge lejligheder i den højere prisklasse. Det afspejles i alt, lige fra arkitektfirma til den høje standard, siger Anders W. Andersen, der er projektleder hos bygherren Solon Eiendom.

 

De væsentligste årsager til, at entreprenøren Kruse Smith valgte REDAir FLEX, var den hurtige montage og den lave U-værdi. Da projektleder Øyvind Andreassen blev præsenteret for facadeisoleringen fra ROCKWOOL, så han straks fordelene ved systemet.

 

- For os var tidsaspektet det vigtigste, og med REDAir FLEX går det hurtigt at isolere store betonflader. Sæter Terrasse har desuden mange hjørner og vinkler, der kræver tilskæring, og også der har vi oplevet en meget stor effekt tidsmæssigt. Det er kun fordele ved REDAir FLEX, siger han.

 

Læs mere om Isolering

 

Sæter Terrasse er konstrueret med en ny bærende konstruktion og har samtidig et kompleks udtryk med kuber og uden understøtning. Behovet for en tynd facadeisolering var derfor stort, og med REDAir FLEX kunne entreprenøren Kruse Smith gå ned fra 200 til 100 millimeters tykkelse – stadig med en lav U-værdi.

 

- Det gjorde virkelig en stor forskel, at vi ikke behøvede at montere regler med 60 centimeters mellemrum. Da REDAir FLEX er heldækkende, blev energiberegningen med tyndere isolering endnu bedre, siger Øyvind Andreassen.

 

Læs mere om Facader

 

Yderfacaden er dækket af sandwichplader i aluminium, og Anders W. Andersen fra Solon Eiendom siger, at Sæter Terrasse giver associationer til en klassisk Greyhound-bus. Det unikke design bevirker, at huset stikker ud blandt parcelhusene i Sæter. Området ligger i bydelen Nordstrand, og flere af de 34 lejligheder får en fantastisk udsigt over Oslofjorden.

 

- Det er et attraktivt område med gode priser. Egentlig er det et parcelhusområde, der er åbnet op for fortætning, og Sæter er et af knudepunkterne, hvor infrastrukturen gør det muligt, siger Anders W. Andersen.

 

Flere projekter er i gang i området for at skabe et bedre og mere intimt bymiljø. Blandt andet bygges der nye lokaler til både restauranter og butikker.

 

- Sæter Terrasse ligger midt i byen med alle serviceydelser lige i nærheden. Målgruppen er par på 50+, der ønsker at flytte fra deres parcelhus og til en mere fleksibel bolig, siger Anders W. Andersen.

rockwool

Rockwool A/S

ROCKWOOL koncernen er verdens førende leverandør af innovative produkter og systemer baseret på stenuld, som forbedrer miljøet og livskvaliteten for millioner af mennesker.

Kontaktinformation
Rockwool A/S
Hovedgaden 501
2640 Hedehusene
Tlf:46 56 16 16
Web:
Email:   info@rockwool.dk