<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> rockwool redair flexsystem
ROCKWOOL REDAir FLEXSYSTEM

Annonce

ROCKWOOL REDAir FLEXSYSTEM

REDAir FLEXSYSTEM nedsætter kuldebroer og er nemt at arbejde med for arkitekter. Det har man blandt andet erfaret i Herlev, hvor der netop nu er gang i et stort byggeprojekt.

 

I øjeblikket bliver der opført hundredevis af almene boliger - fordelt på seks forskellige parceller - på den gamle glødelampegrund i Herlev. Parcel C består af 46 boliger, som er fordelt på 30 seniorvenlige ét-plans boliger og 16 store, familievenlige rækkehus-boliger.

 
REDair FLEXSYSTEM giver sikkerhed for arkitekten
Til facadeisoleringen er der valgt REDAir FLEXSYSTEM fra ROCKWOOL A/S, fordi det passer godt ind i arkitektens arbejde.

"Det er enormt let at tegne og projektere med. Systemet er simpelt opbygget med få komponenter, hvilket giver en stor sikkerhed i vores tegnings- og beskrivelsesmateriale. Samtidigt er det et materiale, som nedsætter kuldebroer væsentligt, hvilket giver plads til en øget kreativitet. Vores muligheder for at udfolde os kreativt, bliver helt klart styrket, når vi bruger REDAir FLEXSYSTEM," siger partner i KANT Arkitekter, Uffe Bay-Smidt.

REDAir FLEXSYSTEM unikt, fordi det er "selvbærende" og derfor ikke skal forankres eller kombineres med beslag, fordi vægten fra beklædningen optages af uldens trykstyrke og skruernes indfæstning i væggen.

Passer til bygninger på op til 30 meter
REDAir FLEXSYSTEM kan kombineres med forskellige typer af facade, fordi systemet kan bære op til 50 kilo per kvadratmeter. Der kan blandt andet anvendes aluminium, træ, skifer, glas og Rockpanel fra ROCKWOOL A/S.

REDAir FLEXSYSTEM kan anvendes til både nybyggeri og til renovering, og samtidigt passer det til de fleste bygningstyper og bagvægge. REDAir FLEXSYSTEM udmærker sig ved, at det kan anvendes på bygninger, som måler helt op til 30 meter. Kravene til lyd-, brand- og varmeisolering i Bygningsreglementet bliver desuden overholdt.

Hvis vi bevæger os væk fra tegnestuen og ud på byggepladsen, så er der også store fordele ved REDAir FLEXSYSTEM. Det er nemlig kun de yderste få millimeter af den monterede isolering, der bliver våde, hvis det regner på isoleringen, men det forsvinder hurtigt igen, når det bliver tørvejr.

 

 

 

 

rockwool

Rockwool A/S

ROCKWOOL koncernen er verdens førende leverandør af innovative produkter og systemer baseret på stenuld, som forbedrer miljøet og livskvaliteten for millioner af mennesker.

Kontaktinformation
Rockwool A/S
Hovedgaden 501
2640 Hedehusene
Tlf:46 56 16 16
Web:
Email:   info@rockwool.dk